Cupa și Supercupa României au ajuns, luni seară, în fața suporterilor SCM Gloria Buzău convocați de primarul municipiului Buzău pe Facebook pentru a le întâmpina pe handbalistele buzoiene după remarcabila victorie de la Brăila în fața CSM București.

Cele 20 de componente ale lotului împreună cu staff-ul tehnic au fost întâmpinate pe scenă de primarul Constantin Toma alături de viceprimarii Oana Matache și Ionuț Apostu, de președintele clubului  sportiv Cristian Ceaușel dar și de aproximativ 200 de buzoieni strânși în fața scenei.

Fiecare componentă a echipei a fost chemată și aplaudată pe scena amplasată în centrul orașului  în timp ce un prezentator a oferit publicului dare date despre fiecare jucătoare în parte și despre performanțele obținute.

După prezentarea lotului și a staff-lui tehnic, pe scena amplasată în Piața Dacia au fost aduse și cele două trofee care au fost prezentate în lumina artificiilor.

De asemenea, marele handbalist Buzoian Cornel Penu a înregistrat un mesaj pentru handbalistele SCM Gloria Buzău care a fost transmis pe ecranul de mari dimensiuni amplasat pe scenă.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, le-a transmis handbalistelor buzoiene că au făcut un prim pas spre realizarea „Buzăului Mare” și le-a recomandat celor prezenți să meargă să voteze la referendumul din 26 septembrie de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.

„Vreau să vă anunț că ați început să faceți Buzăul Mare și cu toții putem fi primii din țară care ne vom dubla suprafața orașului dacă vom vota DA la referendumul de pe 26 septembrie de unire a Buzăului cu Ținteștiul. Cred ca anul acesta planetele s-au aliniat și am reușit să avem mai multe victorii. Am bătut Parisul în finala pentru cel mai bun Brand de oraș, am câștigat Cupa și Supercupa României la handbal, am început predarea în sistem finlandez pentru 2000 de copii”, a spus Constantin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.