cutit
Un individ periculos, care a atacat cu un cuțit, în plină stradă, într-o zonă foarte circulată a orașului și nicidecum într-un moment în care să fi fost ferit de ochii lumii, este în libertate de câteva zile bune. Mai exact, din seara zilei de 31 mai, atunci când individul periculos, un rom de 18 ani, a atacat din senin 3 tineri care erau pe stradă, în zona Unirii.
De când a dat cu cuțitul în stânga și-n dreapta punând în pericol viețile a trei tineri, Poliția nu a reușit să-l prindă pe atacator. Este în libertate și poate oricând să atace și să facă noi victime.
Punctul de vedere al Poliției Buzău este acela că atacatorul a fost identificat și cam atât. O altă informație este aceea că individul nu ar mai fi pe raza județului, dar că ar fi fost reperat, însă dacă așa ar sta lucrurile ce i-ar împiedica pe polițiști să-l prindă și să-l vâre după gratii, acolo unde-i este locul.

Individul periculos a atacat cu cuțitul duminică seară în zona intersecţiei Patriei cu Unirii 3 tineri care mergeau către un magazin din zonă. El l-a abordat pe unul dintre cei trei, după care în urma unui schimb de replici, a scos un cuțit pe care-l avea la el și a încercat să-l taie pe celălalt tânăr.
Acesta a reușit să fugă însă la un moment dat a căzut pe o trecere de pietoni iar agresorul s-a năpustit asupra lui. Ceilalţi doi tineri au sărit în ajutorul prietenului lor însă au fost răniţi de agresor. Unul dintre tineri a fost înjunghiat în zona femurului, fiindu-i pusă viața în pericol, iar celalalt la călcâi.

În afara individului periculos care a atacat în zona Unirii, Poliția Buzău mai are și alte dosare nerezolvate. În urmă cu luni bune, un bărbat a fost găsit mort pe șoseaua de centură a Buzăului. Nici până în ziua de astăzi, nu se știe cine și cum i-a luat viața. Un caz nerezolvat, și mai vechi, este cel al unui nou-născut găsit mort în vara anului 2013 în bena unui autoturism parcat în municipiu. Nici până în ziua de astăzi, Poliția Buzău nu a găsit femeia care a lăsat acolo trupul bebelușului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.