dragaica1

Buzoienii vor avea parte în aceste zile de tot felul de evenimente la care vor putea participa: de la deschiderea târgului Drăgaica și până la mitingul aerian devenit tradiție ce se va desfășura la Boboc, toate au loc în perioada 4-7 iunie.
Iată mai jos evenimentele ce vor avea loc în aceste zile în județul Buzău:

În ziua de 04.06.2015, în comuna Mihăileşti, se organizează Caravana Culturală a Rromilor. În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura activităţi culturale ce constau în spectacole de teatru pentru copii, spectacole de muzică lăutărească şi dansuri tradiţionale rrome.
În aceeaşi zi, în oraşul Pătârlagele se va desfăşura Crosul Olimpic -Pătârlagele 2015, activitate organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” din localitate şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău.
În perioada 05-07.06.2015, în Piaţa Daciei din municipiul Buzău va avea loc „Cupa Prieteniei Bergenbier” în cadrul căreia se va desfăşura o competiţie de mini fotbal, eveniment organizat de către S.C. Bergenbier S.A. în colaborare cu Primăria Municipiului Buzău.
În zilele de 06 şi 07 iunie a.c. în localitatea Stâlpu sunt programate a se desfăşura o serie de activităţi culturale cu ocazia zilei comunei. La evenimentul organizat de Primăria Stâlpu în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Buzău se preconizează participarea unui public numeros.
În ziua de 06 iunie a.c. la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc, va avea loc „Ziua Porţilor Deschise” la care sunt aşteptate să participe aproximativ 3000 persoane. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău va asigura ordinea şi liniştea publică pe tot parcursul desfăşurării activităţii.
Mai mult, în data de 06.06.2015, pe raza municipiului Buzău va avea loc festivitatea de deschidere a Târgul de Vară „Drăgaica – 2015”, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Buzău în colaborare cu Consiliul Local Buzău.
Pentru ca toate aceste manifestări să decurgă liniștit iar participanții să fie în siguranță, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău va angrena un efectiv de cca. 90 de jandarmi, sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.