Inaugurare Sala Teatru-22
Sala Teatrului “George Ciprian”, renovată printr-un proiect cu finanțare europeană, a fost inaugurată oficial miercuri seară printr-un eveniment finanțat chiar de proprietarul firmei de construcții care a lucrat la reabilitarea Muzeului Județean, afaceristul Ionel Gagu. Acesta a adus la Buzău singura solistă de pop-opera din România, Ianna Novac alături de baletul “Iuno Dance”.
Inaugurare Sala Teatru-11

Inaugurare Sala Teatru-12

Inaugurare Sala Teatru-13
Evenimentul a fost unul exclusivist la care au fost invitați în special oameni din administrația publică locală, consilieri județeni, șefi de instituții deconcentrate sau parlamentari. Au fost prezenți primarul Constantin Boșcodeală însoțit de soție, prefectul George Sava, vicepreședinții Consiliului Județean, consilierii județeni, șefi de instituții, parlamentarii Victor Mocanu, Erland Cocei și Constantin Popa, șefii Poliției, ISU, Jandarmeriei, directorul Spitalului Județean și mulți alții.
Inaugurare Sala Teatru-16

Inaugurare Sala Teatru-17

Inaugurare Sala Teatru-18

Inaugurare Sala Teatru-21

De altfel, evenimentul a constituit un bun prilej pentru ca doamnele care au trecut pragul Muzeului Județean, singure sau la brațul soților cu funcții mai mult sau mai puțin înalte, să își afișeze unele din ținutele cele mai elegante.

Inaugurare Sala Teatru-19

Inaugurare Sala Teatru-14

Inaugurare Sala Teatru-15

Inaugurare Sala Teatru-34

Concertul fostei soliste a trupei ASIA a fost unul de excepție în care artista a făcut o adevărată demonstrație de interpretare live iar baletul format din 9 dansatori a umplut la fix scena Teatrului “George Ciprian”.
Inaugurare Sala Teatru-20

Inaugurare Sala Teatru-23
Inaugurare Sala Teatru-24

Inaugurare Sala Teatru-25

Inaugurare Sala Teatru-26

Inaugurare Sala Teatru-28

Inaugurare Sala Teatru-29

Inaugurare Sala Teatru-36

Inaugurare Sala Teatru-37

Inaugurare Sala Teatru-38

Inaugurare Sala Teatru-39

 

La pauză toți spectatorii au fost invitați în foaierul teatrului pentru a ciocni o cupă de șampanie la ceas aniversar având în vedere că în acest an se împlinesc și 20 de ani de la deschiderea teatrului buzoian.

Inaugurare Sala Teatru-30

Inaugurare Sala Teatru-31

Inaugurare Sala Teatru-33

Inaugurare Sala Teatru-18

Inaugurare Sala Teatru-40 Inaugurare Sala Teatru-41

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.