UPDATE:
Judecătorii au decis ca cei trei membri ai clanului Ciulică, reținuți de polițiști duminică după amiază, să fie judecați în stare de libertate

Război în toată regula între două clanuri țigănești din Buzău. Este vorba despre doua grupări conduse de „Ciulică” și „Dolar” între care divergențele sunt la ordinea zilei.
Scandalul a izbucnit sâmbătă seara într-un club aflat la ieșirea din orașul Buzău. Pentru că problema nu s-a putut tranșa pe loc  iar membrii clanului Ciulică au vrut să demonstreze că sunt mai tari au dat năvală, ieri, la casa rivalilor situată pe strada Grigore Alexandrescu. Bărbații,  extrem de recalcitranţi, au încercat să pătrundă cu forța în locuința membrilor clanului Dolar, le-au spart geamurile de la casă iar la plecare au avariat două mașini parcate în fața casei. Pentru a restabili ordinea în zonă, forțele de ordine au descins cu efective mărite formate din jandarmi, polițiști locali și mascați.

După scandalul de aseară, trei persoane din clanul Ciulică, capul familiei Tudor Donică, fiul acestuia și un nepot, au fost reținuți de polițiști pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă conflictul este departe de a se fi stins. Pentru a preveni noi scandaluri, polițiștii buzoieni supraveghează și la această oră locuințele celor două clanuri implicate în scandal.

Mascații păzesc în continuare zona

Cei trei interlopi reținuți aseară sunt clienți mai vechi ai polițiștilor buzoieni. Mai mult, se vorbeşte că Tudor Donică zis Ciulică a fost implicat în uciderea lui Dan Panchiosu, un alt membru al lumii interlope de după 1989. În dimineața zilei de 10 mai 1993 în Piata Daciei din municipiul Buzău, Panchiosu era ucis cu o lovitură de cuțit în zona inimii. La acea vreme, martorii au relatat că cel care ar fi comis crima ar fi fost Ciulică însă ulterior aceștia și-au schimbat declarațiile și vinovat de execuția lui Panchiosu a fost găsit unul din fiii lui Tudor Donică care era minor la acea vreme.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. inca …ciulica nu e in puscarie ? sant un fost bun prieten de al lui dan panchiosu ,,,,plecat de mult de ce cioara asta e inca afara ? el e criminalul lui dan ,,,,,oricum nu moare acasa,,,,,,o sa avem noi grija de el,,,,,,,,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.