A dărui este lucrul cel mai frumos cu care a fost înzestrat omul. De multe ori atunci când oamenii și-au unit eforturile pentru a ajuta un seamăn aflat în impas, munții s-au mișcat din loc. De o astfel de mobilizare e nevoie și acum pentru ca Vlăduț să aibă o șansă la viață.

Vlăduț Ilinca este o mână de băiat, care duce în spate o cruce greu de suportat și de către un om mare. Băiatul de doar șapte ani suferă de o formă gravă și rară de cancer iar pentru a putea răzbi are nevoie de noi toți. Familia, greu încercată după ce mama lui Vlăduț a fost și ea diagnosticată cu cancer în urmă cu câțiva ani, motiv pentru care a fost nevoită să se pensioneze, nu are posibilitatea financiară să-i ofere copilașului tot ce e nevoie în lupta cu nemiloasa boală. Și, ce e și mai grav de atât este că evoluția afecțiunii cu care a fost diagnosticat Vlăduț este rapidă, fulminantă, astfel că lucrurile trebuie să se miște cu celeritate.

Vlăduț, care este în clasa pregătitoare la Școala generală nr. 11 din Buzău, suferă de rabdomiosarcom embrionar-cancer de vezică și a fost supus deja unei prime intervenţii chirurgicale la Spitalul Marie Curie din București.

Din păcate, însă, e nevoie de mult mai mult de atât. Băiețelul are nevoie de tratament în străinătate pentru ca șansele lui la viață să fie mai mari. Dar, un tratament în afara țării are costuri colosale pentru o familie modestă ca cea din care provine Vlăduț. Asta cu atât mai mult cu cât mama copilașului, greu încercată și ea de boală, trebuie să meargă frecvent la controale, pentru ca medicii să se asigure că afecțiunea este ținută sub control.

Până la pensionarea pe caz de boală, mama copilului a lucrat ca îngrijitoare la Grădinița cu Program Prelungit „Bobocei din Micro III”. Iubită și apreciată de toate colegele sale dar și de copiii de care s-a îngrijit ani la rând, femeia are acum sprijin din partea cadrelor didactice, care s-au mobilizat deja în strângerea de fonduri pentru Vlăduț. Însă, pentru ca acest băiețel să treacă cu bine prin cumpăna vieții sale, e nevoie de noi toți iar fiecare bănuț donat pentru el poate fi o șansă spre vindecare și spre o copilărie așa cum fiecare părinte își dorește pentru copilul său. Cei ce doresc să îl ajute pe Vlăduţ pot dona în contul IBAN RO71BTRL01001201F21178XX, deschis pe numele mamei – Alina Nicoleta Ilinca, la Banca Transilvania.

DĂRUIEŞTE DIN SUFLET O ŞANSĂ!

ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.