Marina Baboi a obținut cea de-a zecea medalie de aur din 2017 și titlul de campioană națională a junioarelor 1 în proba de 60m plat.
Atleta buzoiană, legitimate la LPS Buzău și CSA Steaua București , antrenată de profesorii Doina VOINEA și Gabriel NICOLAU a încheiat sezonul de sală învingând în finala probei de 60m plat a Campionatelor naționale de atletism pentru juniori 1 , și devenind campioană națională pentru a trei oară în acest sezon indoor.

În acest an Marina a obținut 10 medalii de aur în 10 curse alergate , la trei probe diferite : 60m plat , 200m plat și ștafeta de 4x400m . 3 medalii de aur și un titlu de campioană națională ( ștafeta 4×400 ) la senioare , 3 medalii de aur și un titlu de campioană națională la tineret ( 60m plat ) si 4 medalii de aur, un titlu de campioană balcanică la 60m plat – deținând și recordul Campionatelor balcanice de juniori 1 pe această distanță dar și un titlu de campioană națională de junioare 1 la 60m plat.
Astfel, palmaresul Marinei a ajuns la 21 de titluri naționale și triplă campioană balcanică, cu un total de 111 medalii în carieră din care 73 de aur .

Pentru atleta buzoiană urmează o săptămână de pauza după care încep pregătirile pentru sezonul de aer liber unde o așteaptă numeroase provocări : 3 finale de campionat național, Campionat European la Grosetto în Italia, Campionat Balcanic la Craiova , Internaționalele României, patrulater atletic în Ucraina.
După prestația deosebită în ștafeta de 4x400m, Marina dorește ca anul acesta să ajute ștafeta națională a României să ia o medalie la europenele de juniori 1dar și să pătrundă în topul european al probelor de 100 m plat și 200 m plat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.