Gața cu vacanța! De luni, elevii se întorc la cursuri. Cum vremea s-a ameliorat iar drumurile încep să devină practicabile, conducerea Inspectoratului Școlar Județean a luat decizia ca în prima zi a săptămânii să se deschidă toate școlile din județ. În mediul rural, însă, s-ar putea ca unii elevi să nu poată ajunge la şcoală, dar reprezentanţii învăţămîntului se aşteaptă ca numărul absenților să nu fie prea mare.
Acum, elevii și profesorii vor trebui să recupereze materia care ar fi trebuit predată și însușită în ultimele două săptămîni, fiecare conducere de școală urmând să pună la punct un plan după care se va învăța. Vestea bună pentru elevi este că cei mai mulţi nu vor merge sâmbăta la şcoală. Cadrele didactice au găsit o altă soluţie: unele unităţi de învăţământ au ales să îşi mărească programul zilnic, prelungind orele de curs şi micşorând pauzele.
Planul pentru recuperarea materiei trebuie înaintat de altfel Inspectoratul Şcolar Judeţean, conducerea instituției apreciind că nu vor fi probleme în recuperarea materiei până la sfârșitul semestrului.

C. D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.