Constantin Boscodeala pe jos

Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a achiesat, miercuri, la propunerea directorului Agenției de Protecție a Mediului de a veni la serviciu fără autoturism. Edilul buzoian a pornit de la locuința din cartierul Orizont, pe jos, însoțit de fiul său, Constantin, pe care l-a lăsat, în drum spre Primărie, la Școala Generală Nr. 11.
„Aerul este foarte frumos și măcar astăzi, de Ziua Mondială a Mediului, cred că trebuie să respectăm acest lucru. Pe lângă mersul pe jos, mai avem și o stație de recuperare deșeuri electrice și electrocasnice și sunt sigur că acest proiect pilot va demara în toată țara”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
După ce și-a lăsat fiul la Școală, Constantin Boșcodeală a plecat pe jos către Primărie. Marți, Agenția de Protecție a Mediului Buzău a lansat invitaţia de a renunţa pentru o zi la mijloacele de transport personale şi de a se deplasa la şi de la locurile de muncă pe jos, cu bicicleta sau mijloacele de transport în comun, tuturor reprezentanţilor autorităţilor locale şi instituţiilor publice din municipiul Buzău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.