Debut timid a celei de-a 27-a ediție a festivalului de rock Top T. Numărul redus de spectatori care au venit, aseară, la Căsău a împins ora de începere a recitalurilor până aproape de  22.00. Cu toate acestea, primele recitaluri ale celor de la Rock’n Ghenă, Krepuscul și White Walls nu au adunat în sală prea mulți spectatori, majoritatea preferând să stea afară la un mic și un pahar de vorbă sau de bere cu prietenii.
Situația s-a schimbat într-o oarecare măsură spre dimineață când frigul dar și valoarea trupelor care au urcat pe scena celui mai longeviv festival de rock din România au reușit să umple sala de spectacole a Casei de Cultură a Tineretului.


Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Multumesc,Ciprian Sterian , pentru pozele facute trupei Rock ‘n Ghena.Esti probabil si singurul care a publicat ceva despre trupa asta. Pacat ca nu a spus nimeni ca in aceasta trupa exista si cel mai tinar participant la festival. El este Teo Voicu, component al trupei Rock ‘n Ghena in varsta de numai 15 ani.Dar cui ii mai pasa de asa ceva, nu??

    In ceea ce priveste debutul timid, sa nu mai mire pe nimeni lucrul asta. In viitor, probabil, nu va mai exista nici un debut al nici unei editii, in primul rand pentru ca toti sponsorii de orienteaza clar catre plaga purulenta nationala denumita „manea” si in al doilea rand, pentru ca si la nivelul asta , de cel mai vechi festival de rock din estul Europei, se fac „manarii” care nu fac cinste acestui gen muzical.
    Si macar daca erau facute cu cap, dar s-a vazut cu ochiul liber cum au fost ajutati cei de la Krepuskul, incepand de la ordinea intrarii in scena pana la sonorizare. Mai exista ceva neatins de mizeria coruptiei in tara asta??
    Pacat, pacat, pacat…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.