Au fost șase jucătoare ale Gloriei pe lista inițială de convocări, dar au rămas doar cinci după accidentarea Anei Savu. Și au jucat toate contra fetelor din Iran, conaționale ale lui Babasafari și Nosrati, lupii din haita Buzăului.

Au și marcat toate. Ilie, Zamfirescu, Harabagiu, Subțirică și Rotaru au marcat la foc automat, deși Mădălina a jucat foarte mult pe faza defensivă și nici ea foarte multe minute. Antrenorul României a preferat să menajeze mai multe dintre piesele de bază, deoarece duminică și marți vor veni adversari mai valoroși. Mult mai valoroși decât ceea ce am văzut în Pabellón Polideportivo din Castellon, acolo unde și suporterii români și-au făcut simțită prezența. Nu foarte numeroasă, deoarece vorbim de o zi de lucru, dar duminică seara, la disputa alor noastre contra Kazahstanului, cu siguranță că tribunele se vor colora în galben. Hai România!

P.S. Și ca bucuria victoriei să nu fie deplină, a venit accidentarea Oanei Borș din prima repriză și veștile nu sunt foarte optimiste că extrema noastră își va reveni pentru meciurile următoare!

Marian Durlea (text)/Costel Lambru (foto)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.