Decathlon a deschis, la Buzău, magazinul cu numărul 21 din România

1
1331

Decathlon a deschis, marți, la Buzău magazinul cu numărul 21 din România. Cu o investiție de aproximativ 800.000 de euro magazinul de la Buzău se întinde pe o suprafață de 1400 de metri pătrați și oferă buzoienilor peste 5.000 de articole destinate practicării a peste 50 de sporturi .
“Tot mai mulţi români sunt interesaţi de menţinerea unui stil de viaţă sănătos, asociat, de cele mai multe ori cu practicarea sportului şi a exerciţiilor fizice constante. Este o schimbare de mentalitate din ultima perioadă de care ne bucurăm și pe care o susţinem prin deschiderile de noi magazine la nivel naţional. Cea de-a doua inaugurare din acest an are loc la Buzău, unde venim cu o gamă diversă de produse, la un raport excelent calitate – preţ. Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200,000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare, care se vor bucura de noutăţile şi surprizele sportive pregătite pentru ei”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Articolele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru avansați şi se disting pe piaţă prin calitate, fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație în domeniul sportului. Acestea respectă un raport excelent calitate – preț şi au o garanţie de minim doi ani.

“La Buzău sunt foarte mulţi iubitori de sport, care au aşteptat de ceva vreme deschiderea magazinului Decathlon. Ne bucurăm că acum le putem veni în întâmpinare cu produse performante, de ultimă generaţie, la cele mai mici preturi. Vom continua să susţinem pasiunea pentru sport şi prin evenimentele şi activităţile sportive cu participare gratuită pe care le vom organiza pentru toţi locuitorii oraşului, chiar în incinta magazinului”, a afirmat Florin Lazăr, Director de magazin, Decathlon Buzău.

La lansarea magazinului din Buzău au fost prezenți, marți, cei doi viceprimari ai municipiului Buzău Ionuț Apostu și Andrei Neder, directori de instituții deconcentrate, sportivi și iubitori de mișcare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.