GALERIE FOTO: Bebelușul abandonat vineri în curtea Spitalului Județean a fost botezat

12

Bebelușul abandonat săptămâna trecută în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost botezat, marți, la Biserica „Sfântul Pantelimon” din curtea spitalului. Nași ai micuțului au fost, prin reprezentanți, membrii grupului vocal Happy Kids conduși de profesorul Oana Dobre.
„ Noi am vrut să ajutăm toți copii din spital și o vom face. Azi s-a întâmplat un lucru extraordinar ca de sfântul Spiridon să putem boteza acest copil. Este probabil prima zi fericită din viața lui și cu siguranță vor urma multe altele. Vom fi alături de el cu tot ceea ce îi trebuie atât material cât și spiritual. Eu una aș vrea să o cunosc pe mama acestui copil și să îi explic ceea ce nu a înțeles. Faptul că timpul este cel mai mare dar pe care îl poți oferi cuiva și în nici un caz orice altceva”, a declarat profesorul Oana Dobre, coordonatorul grupului Happy Kids.

De asemenea, Gabriela Banu, cea care l-a ținut practic în brațe pe micuțul Răzvan Nicholas, a dorit să asigure pe toată lumea de implicarea tuturor părinților copiilor care formează grupul Happy Kids.
„Părinți spirituali suntem toți părinții copiilor din grupul Happy Kids și noi suntem doar reprezentanți și chiar dacă nu suntem toți prezenți aici, vă asigurăm că vom fi alături de azi înainte de micuțul Răzvan Nicholas astfel ca el să se bucure de acum înainte de căldura acestei familii” a declarat Gabriela Barbu, reprezentant al părinților.

La rândul său, preotul bisericii din curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău a spus la finalul slujbei de botez că micuțul Răzvan Nicholas a primit marți cel mai de preț dar de la Dumnezeu: „Probabil că este cel mai mare dar pe care Dumnezeu putea să îl dea acestui copil să fie botezat azi de Sfântul Spiridon. De aceea toți cei prezenți astăzi dorim ca Sfântul Spiridon, marele făcător de minuni, să îi aducă acestui prunc o rază de lumină, o rază de bucurie și starea de normalitate. De aceea îi dorim cu toții un călduros La mulți ani!”

 

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.