Un bărbat şi fiul său de 9 ani, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, la Scurtești

0

Grav accident de circulație produs marți seară, pe drumul comunal 16, în localitatea Scurtești. Un bărbat de 42 de ani și fiul său de 9 ani au fost răniți după ce mașina în care se aflau, o Nubira, a fost scăpată de sub control, pe fondul vitezei excesive.
Bărbatul de 42 de ani însoțit de fiul său se aflau într-un autoturism Nubira și circulau pe drumul comunal 16, dinspre localitatea buzoiană Scurtești spre Stăncești, de asemenea în județul Buzău. La un moment dat, pe fondul vitezei excesive, bărbatul a pierdut direcția, a ieșit de pe șosea, s-a răsturnat într-un șanț adânc, s-a lovit apoi de un stâlp de electricitate, după care mașina a fost aruncată pe roți, cu plafonul făcut zob.
Șoferul a rămas încarcerat, fiind scos de localnici, înainte de venirea pompierilor.
Atât bărbatul cât și fiul său de 9 ani, care stătea pe bancheta din spate, au fost răniți, adultul fiind într-o stare mai gravă. Ambii răniți au fost transportați la spitalul din Buzău pentru îngrijiri medicale. Având în vederea starea în care se afla șoferul, polițiștii nu l-au putut testa astfel că nu se știe deocamdată dacă acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.
Cei doi sunt din Sălaj însă locuiesc cu chirie în localitatea buzoiană Vadu Pașii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.