Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, locul I pe listele pentru Camera Deputaţilor, le-a mulţumit buzoienilor pentru votul dat duminică.

“Aş dori să mulţumesc buzoienilor în numele întregii echipe a PSD, în numele familiei PSD de la Buzău, sperăm ca scorul de la exit-polluri să fie şi cel final, mai este de muncă, încă sunt oameni în secţiile de vot, dorim să aibă grijă ca aceste voturi să fie păzite foarte bine. Vreau să promit buzoienilor că ce am promis şi la locale şi la cele generale, PSD la Buzău se va ţine de cuvânt. Vreau ca primarul Toma şi preşedintele CJ Petre Emanoil Neagu să facă o echipă şi împreună cu echipa de parlamentari să fie o echipă care să nu aibă alt interes decât interesul buzoienilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

„ Mulţumesc buzoienilor pentru votul dat azi, un vot pentru o Românie prosperă, pentru stabilitate, noi acum trebuie să fim responsabili pentru votul primit de la cetăţeni, aşteptăm în linişte rezultatul final, noaptea asta va fi destul de lungă dar cu siguranţă s-a văzut clar că cei care au făcut bine, care au gândit româneşte au câştigat alegerile. Împreună cu echipa de parlamentari, cu domnul Toma, cu mine, cu ceilalţi primari şi cu parlamentarii noştri sperăm să aducem cât mai multe proiecte pentru cetăţeni. Sper şi sunt sigur să nu vom decepţiona”, a declarat la închiderea urnelor preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

„Am aşteptat cu înfrigurare exit-pollurile, am văzut si noi pe toate căile de comunicare acele rezultate care însă nu sunt finale, în sfârşit, ce aş putea să spun. Provenind din sport, trebuie să felicităm câştigătorii, aşa e normal, dar bineînţeles că mai este mult până când rezultatele vor fi finale şi vom cunoaşte cu adevărat posibilitatea de a face Guvernul şi finalul acestor procenţi. Aşteptăm, suntem în legătură cu tot judeţul, cu toţi colaboratorii noştri, aşteptăm numărătoarea paralelă şi o să vă punem la dispoziţie rezultatul pe care PNL l-a obţinut în această bătălie care tocmai s-a încheiat”, a declarat preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, locul I pe listele PNL la Camera Deputaţilor.

„Am trăit cu mari emoţii aceste alegeri, cu speranţă. Rezultatele pe care le-am văzut la televizor mi-au confirmat aşteptările, ne dorim să fim în continuare o echipă, să putem realiza tot ce ne-am propus şi ce am promis în această campanie”, a declarat Ionela Dobrică, preşedinte al TSD Buzău, locul 3 la Camera Deputaţilor.

„În perioada asta de 2 luni, o lună de precampanie şi una de campanie, am devenit o echipă şi suntem mândri să spunem că avem cea mai bună echipă de la Buzău şi buzoienii, sunt convins că au văzut asta. Ce am văzut acum sunt rezultatele pe ţară, sunt convins că vom avea un rezultat excepţional şi pe judeţ şi colegul nostru Dănuţ Păle va fi al 5-lea deputat al Partidului Social Democrat „, a declarat Lucian Romaşcanu, de la PSD, de asemenea, candidat pe un post de parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.