Reacție de respingere fără așteptări la corturile destinate strângerii semnăturilor pentru candidatura independentă a actualului președinte al Consiliului Județean. La finalul zilei, responsabilii cu strângerea semnăturilor abia dacă reușesc să predea o foaie cu semnături de-ale buzoienilor pentru Victor Mocanu. Zilele trecute, la cortul din fața Primăriei Buzău, pe unde trec zilnic sute de persoane, doar 14 buzoieni au semnat pentru susținerea candidaturii lui Victor Mocanu. Tocmai de aceea, sâmbătă, cei desemnați să petreacă o mare parte din zi în stradă, la corturile din municipiu, au primit drept sarcină de serviciu să nu se întoarcă la bază fără minim 20 de semnături. Targhetul nu a picat deloc bine pensionarilor de la cortul din mijlocul orașului care, spun că nu se pot ruga de trecători să semneze pe lista de susținători a lui Victor Mocanu atâta timp cât mulți dintre aceștia le adresează injurii chiar celor aflați în corturi deși sunt simpli executanți (lucrează pentru 20lei/zi, bani pe care ar trebui să-i primească la finalul campaniei) și nu au nici o vină.
Nu același lucru se poate spune despre listele cu semnături care circulă prin instituțiile subordonate Consiliului Județean. Aici, fiecare angajat al Teatrului, Bibliotecii Județene sau de la Muzeul de Istorie au semnat de voie, de nevoie, în tabelele ce urmează să fie depuse la Biroul Electoral de Circumscripție pentru ca Mocanu să se poată înscrie, ca independent, în lupta pentru șefia miniparlamentului județean.

Ciprian STERIAN

11 COMENTARII

 1. Unde sunt miile de semnaturi, spuse la televiziunile locale de traseista Burducea Jorjeta !!!!! Dupa ce la balacarit pe Cezar Preda, Acum la luat in vizor pe Bigiu . A ramas fara functia de inspectore !! Sufera doamna !

 2. Doamne, cred că s-au trezit concetăţenii nostri, sau voturile luate de Victor Mocanu în urmă cu 4 ani nu au fost mai multe dar au reuşit să cumpere cu bani grei populaţia săracă.
  Instituţiile abilitate ar trebui să fie foarte atenete la activitatea familiei Mocanu în aceste zile.
  Se vorbeşte că promite, dar că şi achită bani-gheaţă pentru cumpărarea primarilor şi a altor mercenari, fiecare după cât face.

 3. Eu m-am dus si am semnat pentru domnul Mocanu, impreuna cu sotul meu si parintii mei, de buna voie. Un om care a facut maternitatea merita increderea cetatenilor, plus ca mi se pare un om corect, serios si matur. Pare un om al faptelor, nu al vorbelor, pe care vad ca si presa il respecta. Nu vorbim aici de OTV.

 4. Bravo domnule Mocanu, bravo! In sfarsit a sunat ceasul si te-ai trezit, acum poate realizezi cat esti de apreciat si iubit. Bravo! Bafta la alegeri si tot vesti dinastea sa auzim de mai toti „inscaunatii” ce se cred valorosi. Asta e valoarea voastra, testul de strada o spune. Felicitari pentru curaj, totusi.

 5. Si eu am semnat de buna voie adeziunea pentru dl. Mocanu. Consider ca acesta a realizat ceva in judetul si municipil Buzau – Maternitatea, Muzeul judetean (la care inca se mai lucreaza), modernizarea Spitalului judetean, sectia de dializa din cadrul spitalului, drumul vinului, s.a.
  Eu zic ca merita.

 6. Cum de nu ştiţi decât maternitatea ca realizări ale lui Victoraş al nostru?! Păi de „drumul şpriţului” din care a tras atâtea belele nu ştiţi? Nici de beneficiile realizate?? Cum de nu ştiţi că a relizat şi „cucerirea camerei deputaţilor”, trimiţându-şi reprezentantul acolo! Da de spţiile pe care le renovează tot nu ştiţi? Ce rău îmi pare … Dece o fi având nevoie de semnături? Nici asta nu ştiţi? Ciolănelul tăticu, ciolănelul! De aia s-a certat cu mai marii lui, asta-i cauza eşecului usl la Buzău!!! Chesia cu corturile e o poveste pentru fraeri. Semnăturile la primeşte în plicuri sigilate de la primarii din teritoriu! S-au şi trimis deja! Noroc că ele nu ajung şi în urna de vot!

 7. Bun, dincolo de comentariile pro si contra „profesioniste”, adica ale membrilor si sustinatorilor de partid (care, by the way, sunt normale), cateva lucruri simple sunt de spus: Mocanu nu are deficit de semnaturi ci are peste 36700 stranse din tot judetul in mai putin de o saptamana, in conditiile in care avea nevoie doar de aproape 9000 de semnaturi. E clar ca a fost ajutat de colegii lui din PSD, care, in mod clar, il vor sustine in campanie, dar asta-i de bine pentru el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.