Consilierul municipal Mariana Cristea a demisionat din miniparlamentul local iar locul sau va fi luat de fostul consilier municipal Bogdan Hudițoiu.
Oficial, motivele care ar fi determinat demisia Marianei Cristea sunt unele personale însă neoficial, la baza gestului său ar sta anumite supărări acumulate în interiorul partidului unde nu a reușit să obțină ceea ce și-a propus.
Prima dintre nemulțumirile acumulate de fosta directoare de la AJPIS a fost aceea că nu a reușit să obțină un post de viceprimar așa cum și-ar fi dorit după alegerile locale din luna iunie și astfel părăsirea unui post de conducere cu un salariu pe măsură pentru un post de consilier municipal cu o indemnizație simbolică nu era deloc justificată. După ce a ratat postul de viceprimar Mariana Cristea și-ar fi dorit un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaților însă nici aici socoteala nu a prea ieșit și de aici probabil au apărut și motivele personale ale renunțării la postul din miniparlamentul local.
În ședința ordinară a lunii octombrie Consiliul Local Municipal va lua act de renunțarea la mandatul de consilier al Marianei Cristea și va propune un înlocuitor în persoana tânărului Bogdan Hudițoiu cu toate că următorul membru pe lista de aleși municipali cu care PSD a intrat în alegerile locale locul 12 era ocupat de fostul președinte interimar al TSD, Daniel August. Acesta a renunțat însă la mandatul de consilier vizând un post ceva mai cald la cârma societății Piețe Târguri și Oboare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.