Ionut STOICESCU
Liderul de sindicat al angajaților Serviciului Județean de Ambulanță Buzău, Ionuț Stoicescu, și-a dat demisia din funcția în care se afla de ani de zile.
Potrivit unor surse din rândul instituției, lui Stoicescu i s-ar imputa lipsa unor bani ai organizației, provenind din cotizațiile sindicaliștilor.
Conform acelorași surse, ar fi vorba despre circa un miliard de lei vechi, sumă care ar apărea lipsă din vistieria sindicatului.
În acest context, Ionuț Stoicescu, și-a anunțat demisia din fruntea sindicatului de la Ambulanța Buzău, urmând ca zilele viitoare să fie aleasă o nouă echipă la vârful organizației. În fapt, demisia sa a venit cu câteva zile înainte de turul de scrutin pentru alegerea noii echipe de conducere de la vârful sindicatului Ambulanței.
Până acum, și-au arătat intenția de a candida la alegerile pentru șefia sindicatului doi angajați din cadrul SAJ Buzău. Este vorba despre Dan Dogaru și Leonard Stoica.

2 COMENTARII

  1. […] Liderul de sindicat al angajaților Serviciului Județean de Ambulanță Buzău, Ionuț Stoicescu, și-a dat demisia din funcția în care se afla de ani de zile. Potrivit unor surse din rândul instituției, lui Stoicescu i s-ar imputa lipsa unor bani ai organizației, provenind din cotizațiile sindicaliștilor. Conform acelorași surse, ar fi vorba despre circa un miliard de lei vechi, sumă care ar apărea lipsă din vistieria sindicatului. În acest context, Ionuț Stoicescu, și-a anunțat demisia din fruntea sindicatului de la Ambulanța Buzău, urmând ca zilele viitoare să fie aleasă o nouă echipă la vârful organizației. În fapt, demisia sa a venit cu câteva …mai multe stiri […]

  2. […] Liderul de sindicat al angajaților Serviciului Județean de Ambulanță Buzău, Ionuț Stoicescu, și-a dat demisia din funcția în care se afla de ani de zile. Potrivit unor surse din rândul instituției, lui Stoicescu i s-ar imputa lipsa unor bani ai organizației, provenind din cotizațiile sindicaliștilor. Conform acelorași surse, ar fi vorba despre circa un miliard de lei vechi, sumă care ar apărea lipsă din vistieria sindicatului. În acest context, Ionuț Stoicescu, și-a anunțat demisia din fruntea sindicatului de la Ambulanța Buzău, urmând ca zilele viitoare să fie aleasă o nouă echipă la vârful organizației. În fapt, demisia sa a venit cu câteva Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.