Liderul Partidului Democrat Liberal Buzău, deputatul Cezar Preda, a afirmat, astăzi, într-o conferință de presă că organizația pe care o conduce este pregătită să intre în alegeri atât singură cât și în cadrul unei alianțe electorale, dar decizia finală va aparține structurilor centrale ale partidului.
„Duminică avem Colegiul Director la București și cred că se va stabili modul în care vom intra în alegeri dacă vom face sau nu alianțe electorale cu alte partide. Nu avem nici o problemă. Suntem pregătiți să ducem și singuri bătălia și să facem alianțe pentru maximizarea profitului”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
La Colegiul Director al PDL ce va avea loc duminică în Capitală organizația buzoienă va prezenta și liste cu câte doi candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cele de primari de municipii. Conform liderului PDL Buzău, după ce listele cu candidați vor fi prezentate la București, în maxim două săptâmâni vor putea fi prezentate și buzoienilor variantele finale de candidați ale partidului de guvernământ.
„Listele sunt deja stabilite. Mai sunt de stabilit candidații pentru Consiliul Județean, Primăria Buzău și Râmnicu Sărat unde am dat câte două variante ce vor intra în sondaj. Dacă duminică le dăm la Bucureși, cred că prin 20 martie vom putea face publice rezultatele sondajelor și implicit candidații”, a conchis liderul PDL Buzău, Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.