Democrat-liberalii din municipiul Buzău și-au ales, joi, conducerea organizației pentru următorii ani. La alegerile care s-au desfășurat fără nici un fel de incidente sau surprize au participat aproape 300 de membri de partid iar la final președinte al Organizației Municipale a fost desemnat tânărul avocat Ciprian Ene cu un total de 208 voturi dintr-un total de 210 voturi valabil exprimate. El va fi secondat de doi prim-vicepreședinți în persoana Marianei Cîrjan și a lui Bogdan Duță, de doi secretari generali în persoana consilierilor Ion Barbu și Liviu Dunăreanu, de alți 10 vicepreședinți și de 14 secretari executivi.
La finalul conferinței municipale de alegeri, tânărul președinte ales le-a mulțumit celor prezenți pentru încrederea acordată și i-a îndemnat la comunicare pentru a putea schimba în bine viața orașului.
„ Vreau să aveți încredere în mine, să comunicați cu mine, să nu vă fie teamă, pentru că eu împreună cu echipa Biroului Permanent local și alături de dumneavoastră putem rezolva problemele din municipiul Buzău. Vom transforma consilierii locali Și Biroul Permanent Local într-o portavoce a problemelor dumneavoastră dacă veți dori acest lucru. Eu îmi asum răspunderea de a conduce această organizație cu seriozitate și responsabilitate pentru a obține cele mai bune rezultate pentru PDL”, a declarat Ciprian Ene, proaspăt ales președinte al Organizației Municipale a PDL Buzău.

La rândul său, președintele PDL Buzău a declarat că la municipiu a venit o echipă tânără care va beneficia de tgot sprijinul său.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.