Raul FLORESCU

Democrat-liberalul Raul Florescu a demisionat de la conducerea Oficiului Județean de Poștă locul său fiind ocupat cu titlu interimar de Elena Marcu susținută de PNL partidul căruia îi revine postul din fruntea filialei județene de Poștă conform protocolului USL.
Florescu a luat decizia de a părăsi postul pe care de altfel și l-a recâștigat în instanță în urma presiunilor venite de la centru legate în special de apartenența sa politică.
„De când m-am reîntors pe funcție în urma procesului pe care l-am câștigat cu Poșta Română, am fost supus permanent unor presiuni care nu aveau nimic de a face cu ceea ce ar fi trebuit să se întâmple în această funcție. Nu a fost un climat de lucru normal, nu am putut găsi soluții de redresare și nici un climat de liniște care să îți permită dezvoltarea și o relație corectă cu partenerii și subordonații. În primul rând presiunile au fost de natură politică din partea Direcției Poștei Române București care, având în vedere apartenența mea politică, am primit tot felul de invective legate de culoarea politică”, a declarat fostul director al Oficiului Județean de Poștă Buzău, democrat-liberalul Raul Florescu.
Raul Florescu a preluat conducerea filialei județene a Poștei Române în anul 2011 fiind susținut de PDL, partid al cărui membru este de mai mulți ani.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Imi vine sa plang…Saracul, zici ca a mostenit de la ma-sa functia asta de conducere. Nu ne spune si noua cu ce s-a ocupat inainte de a fi parasutat ca director de catre PD si cum a ajuns acolo ?…
    Sau poate ca a avut niste rezultate exceptionale pe functie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.