Scutaru si Preda

Șeful PNL Buzău, deputatul George Scutaru și liderul democrat-liberalilor buzoieni, Cezar Preda se înțeleg destul de bine când nu sunt la Buzău. Dacă la nivel județean fiecare conduc câte o organizație județeană de partid și, de voie de nevoie, se mai atacă cu diverse ocazii, le nevoie cei doi se pot înțelege cât se poate de bine. Recent, cei doi deputați au fost împreună într-o delegație oficială organizată de Ambasada SUA în România și de Misiunea SUA la NATO destinată informării factorilor de decizie din statele membre și partenere NATO. După cum putem afla de pe blogul deputatului liberal, delegația, din componență căreia au făcut parte și cei doi buzoieni, a vizitat baza aeriană NATO de la Geilerkirchen (Germania), la Comandamentul Operațional Întrunit de la Brunsum (Olanda), precum și la sediul NATO de la Bruxelles.
În urma vizitei întreprinse de delegația română la cele trei locații din cadrul structurilor nord-atlantice a reieșit faptul că România participă doar cu jumătate din numărul de personal care ar trebui să reprezinte țara în structurile NATO iar acest lucru este cauzat de lipsa banilor. În schimb, până când se vor găsi fondurile necesare ca toate posturile românești din structurile NATO să fie ocupate, aflăm că cei doi buzoieni se înțeleg bine măcar peste granițe ceea ce până la urmă poate fi un prim pas spre rezolvarea altor probleme.
„Închei subliniind modul admirabil în care a colaborat delegația română în întâlnirile cu oficialii militari și civili ai NATO și le mulțumesc colegilor deputați Cezar Preda (PDL, comisia de supraveghere a activității SRI), Nicolae Mircovi (deputat minoritatea bulgară, comisia de apărare) Cornel Comșa (PPDD, comisia de politică externă), dnei Floarea Șerban (MApN) , dlui Valentin Busuioc (consilier parlamentar). Alături de noi au fost din partea Ambasadei SUA la București dl. Laurențiu Ștefan,consilier, și dl. Don Perry, atașatul aero al SUA în România, cărora le mulțumesc pentru contribuția lor decisivă la buna desfășurare a programului de informare”, se arată în postarea deputatului George Scutaru.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.