„Este nevoie de o schimbare de optică în ceea ce îi priveşte pe parlamentari. Este momentul să privim cu sinceritate ceea ce s-a întâmplat până acum, că să avem posibilitatea reală de a ne îmbunătăţi activitatea pentru restul mandatului”, susține deputatul Adrian Mocanu, în pragul unei noi sesiuni parlamentare.

În același context, tânărul deputat buzoian subliniază ca o observație proprie că de când este parlamentar, nu de puține ori a constatat că deputaţii şi senatorii au pus accent în activitatea lor mai mult pe lupta politică decât pe reprezentarea reală a celor care, prin votul lor, i-au trimis în Parlament.

„Evident că aspectele specifice ale muncii unui parlamentar (participarea la Comisii, la şedinţele politice în care se trasează strategia partidului referitoare la o lege sau altă, voturile date în plen etc.) sunt foarte importante şi nu trebuie desconsiderate. Totuşi, cred că cealaltă faţetă a activităţii unui parlamentar, adică interacţiunea continuă cu alegătorii, prin vizite în teritoriu sau prin audienţele acordate săptămânal ar trebui să aibă parte de o mai mare atenţie din partea aleşilor”, consideră Adrian Mocanu.

Și, pentru că e nevoie de o schimbare iar parlamentarii trebuie să aibă contact cu alegătorii, deputatul Adrian Mocanu îi invită pe buzoieni să vină să își spună păsurile dar și nemulțumirile pe care le au, pentru ca împreună să identifice căile de rezolvare.

„Mă folosesc de acest prilej şi de cele afirmate mai sus pentru a face un apel la alegătorii care şi-au pus, prin votul lor, încrederea în mine şi, în general, la toţi alegătorii, apel prin care îi îndemn să folosească instrumentul audienţei la cabinetul parlamentar pentru a-şi spune păsurile, doleanţele, nemulţumirile. Este cea mai simplă cale de a-şi face cunoscute problemele şi de a aştepta o rezolvare pentru acestea. Îi încredinţez că voi trata solicitările rezonabile aşa cum trebuie şi voi face toate demersurile potrivite demnităţii pe care o deţin pentru a le soluţiona”, spune tânărul deputat Adrian Mocanu în încheierea mesajului său.

3 COMENTARII

  1. Un dobitoc, si-a adus aminte de alegatori, cu cateva luni inainte de alegeri! Il vor vota asistatii social, pentru ca vor avea grija primarii de asta, in rest, nu mai pupa un vot! E prea prost, prea ingamfat ca sa ajunga iar parlamentar, chiar daca e fiul unui alt hot si dobitoc… Asta ar trebui trimis la sapa vre-o cativa ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.