Deputatul Adrian Mocanu care în urmă cu câteva zile acuza Statul Român că nu se implică suficient în problema medicală a copiilor din Argeș constată că după ce subiectul a ajuns în dezbatere publică s-au trezit și vocile care să ceară demisia ministrului de resort deși acesta păstorește sistemul medical de doar câteva luni.

„Am avut, în urmă cu câteva zile, o poziţie publică referitoare la cazul medical extrem de grav din judeţul Argeş, în care atrăgeam atenţia asupra faptului că Statul român nu îşi îndeplineşte responsabilităţile minimale faţă de cetăţeni. După ce situaţia a ajuns să fie dezbătută la TV, au apărut imediat vocile „responsabile” care, pentru rezolvarea situaţiei, cereau demisia ministrului Sănătăţii”, spune tânărul deputat social-democrat.

Cum o demisie a ministrului nu ar duce nicidecum la o rezolvare a situației deputatul Mocanu condamnă poziția colegilor de partid care cer demisia ministrului. Totodată, tânărul parlamentar este de părere că reacția colegilor de partid nu diferă deloc de cea a liberalilor care au solicitat demisia Guvernului Ponta după tragedia de la Colectiv.

„Din păcate, cele mai multe voci care „cânta” pe această temă sunt din propriul meu partid. Spun din păcate, pentru că mi se pare nepotrivit să ceri demisia unui ministru la câteva luni după instalare, pentru o situaţie care trădează nereguli mari de sistem, nu de management. Cei câţiva colegi care susţin demiterea ministrului fac aceeaşi mutare că liberalii în cazul Colectiv. Acolo, pentru nerespectarea unor proceduri de specialitate, a trebuit să cadă un Guvern întreg. Joaca de-a demisia trebuie să înceteze în România, pentru că riscăm să perpetuăm o situaţie de instabilitate politică accentuată”, consideră deputatul Adrian Mocanu.

2 COMENTARII

  1. […] Deputatul Adrian Mocanu care în urmă cu câteva zile acuza Statul Român că nu se implică suficient în problema medicală a copiilor din Argeș constată că după ce subiectul a ajuns în dezbatere publică s-au trezit și vocile care să ceară demisia ministrului de resort deși acesta păstorește sistemul medical de doar câteva luni. „Am avut, în urmă cu câteva zile, o poziţie publică referitoare la cazul medical extrem de grav din judeţul Argeş, în care atrăgeam atenţia asupra faptului că Statul român nu îşi îndeplineşte responsabilităţile minimale faţă de cetăţeni. După ce situaţia a ajuns să fie dezbătută la TV, …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.