Organizația suedeză Hjärta till Hjärta (¨Inimă către inimă¨) și Fundaţia pentru Dezvoltarea Economiei Sociale (FDES), în colaborare cu Vision for All Suedia și cu sprijinul Asociației Vox Civica, vor acorda consultații oftalmologice și vor oferi ochelari persoanelor cu probleme de vedere din Municipiul Buzău, care provin din grupuri defavorizate.

Acțiunea se va desfășura în zilele de 24 februarie, la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” și 24– 25 februarie la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu”, cu începere de la orele 09.00.

Scopul acestei activități este de a veni în sprijinul persoanelor defavorizate care au probleme de vedere, care din diferite motive evită să ajungă la medical oftalmolog, oferindu-le consultații oftalmologice precum și ochelari de vedere.

„Prețul consultației împreună cu ochelarii va fi unul simbolic de 5 lei, acesta nereflectând valoarea consultaţiei sau a ochelarilor care, deşi second hand, sunt de foarte bună calitate şi în stare excelentă.” – a declarat Luiza Timoc reprezentant “Heart to Heart”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.