IDeputatul de Buzău, Adrian Mocanu, s-a înscris în Partidul Social Românesc. Parlamentarul a anunțat că a decis să se alăture membrilor noii formațiuni, în urma unor discuții purtate cu președintele Mircea Geoană, dar și pentru că PSRO este un partid ”tânăr, la început de drum”.

” Doresc să aduc la cunoștința publică faptul că am decis, în urma consultărilor cu domnul președinte Mircea Geoană, înscrierea în Partidul Social Românesc (PSRO).
După demisia din PSD, cauzată de nevoia de a nu mai fi asociat cu gruparea infracțională Boșcodeală/Ciolacu, am căutat să mă alatur unui proiect politic nou și credibil, iar acest proiect este PSRO, un partid tânăr, la început de drum, condus de oameni politici cu prestanță și integritate. Consider că PSRO Buzău va face o figură frumoasă la alegerile locale, într-un județ distrus de clica penală Boșcodeală-Bîgiu-Neagu-Ciolacu.
Fac un apel către toți social-democrații adevărați, scârbiți de lipsa de interes și de faptele de pomină ale „liderilor” vechi și noi ai PSD Buzău, să se alăture echipei noastre. Împreună, avem șansa de a reda buzoienilor o administrație curată și performantă”, a declarat deputatul Adrian Mocanu.

Adrian Mocanu a fost ales deputat PSD, dar, în urma unor neînțelegeri avute în partidul în care spune că nu se mai regăsea, a decis să plece. De asemenea, tatăl său, senatorul Victor Mocanu a decis să părăsească PSD, luna trecută, el anunțând în plenul Senatului că de acum va activa în grupul senatorilor independenți.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.