Cezar PREDA
Deputatul liberal Cezar Preda condamnă modul în care sunt împărțiți banii destinați sportului prin bugetele adoptate de Consiliul Județean și de consiliile municipale. Conform fruntașului liberal există tot felul de asociații care drenează acești bani în timp ce autoritățile nu mai au rezerve pentru copiii care practică diverse discipline sportive.
„S-au înființat tot felul de asociații sportive care drenează acești bani publici. În programa școlară din România sunt două sporturi prinse ca fiind absolut necesare. Unul este șahul și altul este oina. Eu solicit CJ să direcționeze banii alocați prin buget către aceste sporturi. Observ că la noi se preferă să se dea banii la minifotbal, la echipa de minifotbal a Consiliului Județean. Toți matusalemii care dacă te uiți la fizicul lor numai fotbal nu joacă beneficiază de fonduri de la Consiliul Județean. În acest timp, copiii care vor să joace șah sau oină nu mai sunt bani că s-au luat echipamente pentru domnul Ciolan care este căpitan de echipă. Să se dea banii la șah și la oină unde am avut o tradiție la Buzău ”, a declarat liderul PNL Buzău, deputatul Cezar Preda.

5 COMENTARII

  1. ce prost este acest OM..cica ce`i care joaca acolo numai footbalisti nu sunt.. pai acest retardat de preda sa mai iasa din casa sa vizioneze un joc de footbal a celor de la CJ la mini footbal !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.