Deputatul PDL, Cezar Preda, a susținut, astăzi, în cadru festiv, ultima conferință de presă din acest an. După un scurt bilanț al activității politice, liderul democrat liberal s-a referit și la relația cu presa în anul 2011.
„Eu sunt mândru de ceea ce orașul nostru mic și județul nostru, nu atât de important ca altele, a reușit să creeze în spațiul acesta al mass-mediei. Am monitorizat atent și presa scrisă si presa audio și video și remarc o imparțialitate suspectă față de ceea ce există în țară” a declarat deputatul Cezar Preda.
Chiar dacă se declară mulțumit de activitatea presei buzoiene, deputatul democrat liberal a admis că și la Buzău mai există unele publicații patronate de oameni politici, publicații  care fac jocurile acestora din urmă dar care, în opinia lui Preda, nu sunt credibile.
„ La nivelul României există foarte multă presă partizană care aparține ba unuia, ba altuia din oamenii politici. La Buzău mai sunt și acum unele reminiscențe ale unuia sau altuia care își foloseau televiziunea sau presa scrisă în folosul propriu dar sunt decredibilizate. Nu poți să stârnești interes din partea cititorului când o iei pe arătură și știrile sunt calate pe denigrarea unuia sau pe chestiuni laudative la adresa altuia.”, consideră liderul democrat-liberal buzoian.
Una peste alta însă, Cezar Preda, care a cochetat la un moment dat cu presa, s-a declarat mulțumit de relația pe care a avut-o cu mass-media locală și națională în 2011 și a precizat  că intenționează să scrie din nou editoriale pentru cei care vor dori să îi cedeze spațiu într-una din publicațiile din Buzău.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Mă, mă laşi? Numa de tine nu aveam loc în presa locală! Căutaţi fraţilor, tineri, oameni talentaţi în ale scrisului, de bun simţ, corecţi cu ei şi cu ceilalţi, cpabili să argumenteze logic într-o polemică, lăsaţi-i pe politicieni să-şi vadă de minciunile lor nu să ne intoxice în spaţiul jurnalistic. Cine are bani să-şi scoată propria foaie sau gazetă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.