Cezar Preda perfuzie

Deputatul democrat-liberal Cezar Preda a prezentat, vieri, într-o conferință de presă, contractele de deszăpezire încheiate de Consiliul Județean și a criticat modul în care s-a făcut deszăpezirea în județ, pe perioada perioadelor de Cod Roșu. Preda a transmis, că după părerea sa, având în vedere că știe ce înseamnă deszăpezirea pentru că în trecut a gestionat astfel de situații, societățile care au contracte cu bani publici nu au avut utilaje corespunzătoare pentru această activitate. Iar asta s-a putut observa, în opinia liderului demcorat liberal.
„ Astăzi, am primit documentele cu privire la așa zisa deszăpezire. Ați văzut ce bine s-au ocupat de deszăpezire, că deși avem 12 grade afară, mai avem zăpadă pentru vreo lună. Am adus aici pe lângă contracte și perfuzia și șalul, în condițiile în care se întâmplă ceva când se analizează aceste contracte să nu își facă probleme cei responsabili pentru că o să vorbim și la Ambulanță să fie permanent pe poziție. Nu au cum să scape dacă au făcut o așa deszăpezire și au înlocuit și un prefect. Dacă se înlocuiește prefectul pentru disfuncționalități, nu ai cum să spui că ăia și-au făcut treaba. Le arăt aici responsabililor și șalul și perfuzia, ca să nu mai împrumute de undeva”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Deputatul democrat-liberal s-a referit și la responsabilului secției Drumuri Naționale Buzău, declarând căse va îmbolnăvi subit când va fi luat la întrebări în legătură cu activitatea sa.
„Îi spun asta și domnului de la Drumuri Naționale care a semnat pentru excavarea a 7.200 de metri cubi de pietre și când au constatat cei care au venit să facă verificare nu se excavaseră decât 2.400 de metri cubi. Astea sunt afacerile în Buzău și sunt convins că se vor îmbolnăvi subit când cineva îi va întreba de așa ceva”, a declarat deputatul Cezar Preda.
În replică, șeful Secției Drumuri Naționale Buzău, inginerul Leon Velicu, a declarat că cine face acuzații la adresa sa trebuie să le și susțină și că nu este interesat să intre în polemici cu oamenii politici pentru că se consideră un om cinstit, care și-a făcut datoria, conform specializării pe care o are.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.