PNL demonstrează încă o dată că este aproape de nevoile oamenilor și le reprezintă interesele în fața abuzurilor actualei puteri.

„Sondajele de opinie din ultima vreme confirmă acuratețea politicii pașilor mărunți, adoptată de partidul nostru, în construirea unei opoziții eficiente și dure la o guvernare discreționară și disprețuitoare la adresa României”, este de părere deputatul Cristinel Romanescu, președinte al PNL Buzău.

Totodată, liberalul spune că  măsurile luate de coaliția PSD-ALDE sabotează statul de drept: „Cu ochii permanent pe acțiunile puterii, reușim să identificăm tarele majorității actuale și susținem cu tărie opinia conform căreia măsurile luate de PSD-ALDE sabotează în realitate statul de drept. Schimbările permanente din actul de guvernare creează imaginea unei țări instabile politic, nefuncționale la nivelul instituțiilor statului.”

Nu în ultimul rând președintele PNL Buzău spune că  deciziile fiscale ale PSD-ALDE au adus țara în pragul unei noi crize economice.

„PNL a criticat permanent deciziile fiscale care au îngropat economia românească. Protestăm față de propagandă ieftină dusă de PSD în rândul populației, creând iluzia unei bunăstări neașteptate, timp în care toate semnalele interne și externe transmit informații legate de intrarea României într-o criză economică inerentă”, se arată într-un comunicat semnat de președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu..

Datele statistice ale Institutului Național de Statistică, dar și ale Comisiei Europene au confirmat analizele PNL privind creșterea economică nesănătoasă, nesustenabilă, bazată pe consum. Imaginea României nu oferă încredere. Nici pentru statele membre UE, de a ne consideră un aliat de nădejde și demn de luat în seama, și nici pentru investitorii străini, pentru care instabilitatea reprezintă semnal serios de alarmă.

Drept urmare, politică PNL, că partid de opoziție, se dovedește a fi una rațională, responsabilă, rezervată și mai aproape de realitatea existentă în România.

„Muncim susținut pentru a redă încrederea românilor în forțele proprii. Muncim susținut pentru a împlini dorințele românilor. Acest fapt este demonstrat de intenția de vot exprimată în sondajele de opinie din ultimele luni. Muncim susținut în continuare, pentru a ne recăpăta indentitatea naționala”, spune deputatul Liberal .

15 COMENTARII

  1. D nul Romanescu se refera in general la PNL ! Dar la Buzau n a facut absolut nimic pentru buzoieni , nu ia deranjat pe pesdisti nici macar in cele cateva conferinte de presa . Toata lumea stie de blatul cu PSD , care s a intins in tot judetul ! La Buzau si in judet daca continuați tot asa nu depașiti maxim 12 % . La treaba daca doriti sa recăstigati electoratul de dreapta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.