România a trecut cu bine de perioada care s-a scurs de la debutul pandemiei de coronavirus, este de părere deputatul PNL de Buzău Cristinel Romanescu, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal.

„România a parcurs bine perioada de pandemie, lucrurile puteau merge într-o direcție nu tocmai fericită pentru țara noastră, pentru populație, pentru că, până la urmă, orice cetățean care ia acest virus pentru care încă nu există un tratament, poate ajunge, ați văzut foarte bine, până la deces”, a spus Romanescu într-o conferință de presă.

De asemenea, Romanescu a catalogat măsurile restrictive adoptate de Guvern ca fiind unele absolut necesare pentru reducerea răspândirii bolii chiar dacă declarațiile adversarilor politici încearcă să reliefeze altceva.

„Adversarii noștri politici, de la tribuna Parlamentului și nu numai, prin declarațiile oficiale pe care le-au făcut, consideră că măsurile acestea restrictive nu sunt tocmai în regulă. Iată, Buzăul foarte multă vreme a fost pe ultimele locuri în clasamentul infectărilor cu noul coronavirus, dar în ultimele două-trei săptămâni, în special în ultima săptămână, avem zilnic foarte mulți infectați, spitalul-suport de la Râmnicu Sărat este plin; chiar au fost discuții că stă degeaba, dar iată cât de puțin a trebuit să se umple un spital întreg și deja chiar și Spitalul Județean de Urgență are foarte multe paturi alocate acestor pacienți. Și zi de zi primim informații că din ce în ce mai mulți cetățeni ai județului se infectează cu acest virus, cunoscuți de-ai noștri, oameni care lucrează în segmentul medical și nu numai. Dorința noastră este aceea de a putea să avem cât mai puțini oameni care iau contact cu asemenea persoane, care sunt infectate, asimptomatice sau nu”, a mai declarat  deputatul PNL de Buzău Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.