Social democrații buzoieni continuă seria achizițiilor de noi membri care să candideze la eventualele alegeri locale din acest an pentru un post de consilier local municipal. Miercuri, președintele organizației municipale a PSD a prezentat un nou membru de partid pe care il propune pe lista pentru consilieri locali de la municipiu.

„Facem în continuare achiziții de oameni valoroși, tineri sau oameni cu foarte mare experiență astfel ca în următorul mandat să avem o echipă care să mărească și mai mult capacitate de dezvoltare a Buzăului. Astăzi vă prezint o tânără deosebită, Oana Matache, cu studii în străinătate. A lucrat în Germania, a creat la Buzău un Hub educațional în Germană și Engleză și are un succes deosebit. Ea este cea care dezvoltă ceea ce se va numi Școala în Parc care se va ține în mijlocul naturii. Oana este deja de câteva luni de zile membru PSD și vom încerca ca în următoarele săptămâni să vă prezentăm la fiecare conferință câte un om din PSD care urmează să candideze pentru un post de consilier local. Ne facem echipe puternice, mărim valoarea PSD prin reprezentanții  astfel încât să uităm de un PSD care este în mintea unora”, a spus președintele organizație municipale a PSD Constantin Toma.

Noua achiziție a PSD, are 32 de ani, a studiat în Anglia și Germania iar în prezent a înființat la Buzău HUB-ul educațional Eduteka.

„Mulțumesc pentru încrederea acordată. Pentru mine a fost o surpriză plăcută pentru că nu am fost în politică și am avut foarte mare încredere să accept această propunere pentru că viziunea domnului primar este foarte aproape de a mea  și sunt convinsă că putem dezvolta proiecte bune pentru Buzău și Buzoieni. Am absolvit Universitatea Sheffield din Marea Britanie, Institutul Goethe Germania și am lucrat atât cu copii cât și la Agenția de Dezvoltare Regională București-Ilfov iar acum am centrul educațional Eduteka”, a spus Oana Matache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.