Alegerile anticipate reprezintă una din singurele soluții viabile pentru România în momentul de față. De ce? Pentru că majoritatea PSD din Parlament, născută în mare parte din calculele făcute de pixul lui Dragnea și-a propus să distrugă sistematic realizările PNL și orice inițiativă bună și de ajutor pentru români.

În prezent, Parlamentul controlat de PSD este dușmanul tuturor românilor și acționează împotriva intereselor cetățenilor.

Mai grav este faptul că ceea ce Guvernul PNL a reparat și realizat în beneficial românilor în ultimele 3 luni de zile, majoritatea toxică PSD din Parlament vrea să anuleze.

Guvernul PNL a fost demis. De ce? Din orgoliul PSD de a-l bloca cu orice pret în a aplica pe viitor măsuri cerute și așteptate de societate. Orgoliul si matematica PSD blochează România. Orice măsură strategica sau de activitate curentă a PNL este astfel la mâna majorității parlamentarilor PSD din Parlament.

Astfel, ajungem la singura soluție pentru a reintra in normalitate. ALEGERI ANTICIPATE. Acestea pot oferi românilor un Parlament legitim și care să le apere și respecte interesele, nu pe cele ale baronilor roșii.

Avem nevoie să ieșim din blocajul politic în care ne aflăm. Țara trebuie guvernată bine, spre un viitor European și în acord cu spiritul nou al vremurilor pe care le trăim.

Cu toate piedicile puse de către PSD, Guvernul PNL continuă să-și facă treaba, chiar cu puteri limitate în urma adoptării moțiunii de cenzură, pentru a se asigura că România rămâne stabilă și sigură! În pofida moțiunii de cenzură, activitatea ministerelor nu ia pauză, PNL merge mai departe cu reformele, prin toate instrumentele pe care le are la dispoziție.

PNL cere un calendar accelerat în Parlament, astfel încât să fie atinse cât mai repede condițiile constituționale pentru dizolvarea Parlamentului de către Președintele României, și convocarea anticipatelor.

NU ne sperie amenințările PSD referitoare la tertipuri parlamentare de blocaj. Acest fapt nu face altceva decât să confirme românilor că PSD este aceeași forță politică retrogradă, învechită, plictisitoare si orientată catre interese personale ale politrucilor binecunoscuți.

Doar cei cărora le este frică de votul românilor se împotrivesc anticipatelor, pentru că realizează faptul că nu îi mai reprezintă pe români și nu vor mai primi încrederea acestora. Singurul motiv real care stă în spatele celor care sunt împotriva anticipatelor este frica de a nu obține un nou mandat sau de a pierde privilegiile actuale.

Alegerile anticipate au fost cerute inclusive în stradă de către români, iar PNL s-a angajat să pună în aplicare această solicitare imediat ce este posibil. Acum este momentul în care sunt cele mai mari șanse ca alegerile anticipate să poată fi organizate.

Respingerea anticipatelor este cea mai clară dovadă că pesediștii știu foarte bine cât de vinovați sunt de starea de subdezvoltare în care se află România.

Pentru a se putea dezvolta, România are nevoie de un Parlament care să-I reprezinte cu adevărat pe români și de un Guvern cu o solidă majoritate parlamentară. Actualul Guvern Orban face tot ce este posibil și a început deja să repare gravele erori ale PSD, dar nu se poate continua cu frâna de mână trasă și cu permanentul risc ca PSD să blocheze măsurile luate de PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.