Deschidere Scoala Cochirleanca
Deputatul USL ales pe Colegiul 4, liberalul Erland Cocei a participat luni la deschiderea anului școlar în două dintre localitățile colegiului în care a fost ales. Primul popas al parlamentarului a fost făcut luni dimineață în comuna Cochirleanca unde alesul a luat parte, alături de primarul Ilie Nicolae și de directorul Centrului Județean de Cultură și Artă la festivitățile de deschidere a noului an școlar la cele două școli din satul Cochirleanca precum și la școala de la Boboc, unități în care învață peste 900 de copii.

deschidere Bradeanu
Deputatul a mers apoi la Brădeanu unde, după ce a participat la festivitatea de deschidere a școlii alături de primarul comunei Ștefan Nistor și-a deschis primul Birou Parlamentar din județul în care a fost ales.

Birou Parlamentar Bradeanu
Aici, deputatul Erland Cocei își propune să vină în fiecare lună să discute cu alegătorii însă un consilier al său va fi prezent săptămânal pentru a asculta problemele alegătorilor din Brădeanu, Gherăseni, Țintești și Costești și să încerce să le rezolve în măsura în care acestea cad în responsabilitatea parlamentarului.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.