Deputatul Gabriel Avrămescu a fost ales președinte al organizației județene a PNL Buzău la capătul  Comitetului de Coordonare Județean  al PNL Buzău desfășurat sâmbătă la Patinoarul Buzău pe parcursul a peste 4 ore.

La ședință au participat peste 376 de delegați alături de vicepreședintele regional al PNL Victor Paul Dobre, șeful Cancelariei Primului-Ministru și purtător de cuvânt al PNL, deputatul Ionel Dancă și deputatul George Stângă, președinte al PNL Galați si deputatul George Ionescu Secretar general adjunct în cadrul Biroului Permanent Național PNL.

Gabriel Avrămescu a avut doi contracandidați pentru funcția de președinte al organizației județene, fostul primar al comunei Berca, Valeriu Marcu și Mircea Ion ambii susținătorii ai actualuluipremier Florin Cîțu la președinția PNL. La finalul votului Gabriel Avrrămescu a obținut 345 de voturi, Valeriu Marcu 5  iar Mircea Ion un singur vot.

Totodată, funcțiile de prim-vicepreședinți au au fost adjudecate de senatorul Vlad Pufu și primarul comunei Scutelnici, Constantin Rusen, care au reușit să se poziționeze detașat cu 316 voturi favorabile, respectiv 257, din 360 valabil exprimate. De asemenea, PNL Buzău are și 8 vicepreședinți aleși în urma alegerilor interne de sâmbătă, respectiv primarii Gheorghe Firon, Viorel Holban, Ionuț Iuga, Vasile Dobre, Mircea Posea, Daniel Țiclea, Florin Năstase, Amalia Epuran.

Alegerile din cadrul Comitetului de Coordonare Județean au mai desemnat și 15 membri BPJ, dar și președinții CJRC și COAJ și trezorierul filialei PNL Buzău.

„Astăzi delegații la conferința județeană mi-au acordat încrederea pentru un mandat ales și nu numit cum a fost până acum, așa cum ați văzut avem o organizației unită, pregătită de treabă, pregătită să câștige alegerile și sunt mulțumit că toți cei care au fost astăzi prezenți aici au văzut că renaștem, că începem să creștem și să ne ridicăm. De asemenea, mă bucur că am ieșit cu o echipă unită din aceste alegeri interne. Urmează organizarea cu adevărat politică a partidului numirea secretarului general, secretarilor adjuncți, numirea responsabililor de zonă, de localități, de rețele electorale practic bucătăria internă a unui partid. Asta urmează pentru că noi știm ce avem de făcut”, a spus președintele PNL Buzău Gabriel Avrămescu.

Ca și în urmă cu o săptămâna când a fost ales președintele organizației municipale, ședința de sâmbătă  a fost presărată cu acuze la adresa actualei conduceri interimare a PNL Buzău, privind încălcarea statului, contestatarii susținând că vor contesta alegerile la forurile superioare din partid.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.