Andreea Teodora Șerban singura eleva din Buzău care a obținut media 10 la examenul de Bacaluareat vrea să devină polițist. Deși rezultatele obținute i-ar fi permis probabil să aleagă o facultate de prestigiu din afara țării, Teodora spune că nu are altă opțiune decât Academiei de Poliție.

„Uitându-mă pe lista cu facultățile din România, pentru că nu am vrut să optez pentru o facultate în afara țării, Academia de Poliție mi s-a părut foarte potrivită pentru mine. Vreau să dau la Academia de Poliție și nu am altă opțiune. Îmi plac foarte mult ordinea și uniforma. Și la școală am purtat cu drag orice uniformă”, a spus Teodora Șerban

În ceea ce privește examenul la care tocmai a obținut nota maximă, secretul Teodorei a fost că a învățat fiecare lecție la timpul ei și înaintea robelor doar a recapitulat materia.

„ Am învățat de fiecare data când profesorii mi-au predat lecțiile din programă și nu am lăsat să se acumuleze materia pentru că știam că va fi foarte greu. Clasa a XII-a am terminat-o cu media  9,97. Examenul mi s-a părut accesibil în primul rând. Sigur s-au putut lua note de trecere. La istorie mi s-a părut un pic mai greu la bacalaureat decât la simulare dar a fost accesibil. Se putea și mai ușor dar și mai greu”, a mai spus Teodora Șerban.

Andreea Teodora Șerban este absolventa a Colegiului Național B.P. Hasdeu, liceu care a înregistrat în și în acest an o rată de promovare de 100%.

În județul Buzău  o singură elevă a obținut media 10 la examenul e Bacalaureat înainte de contestații față de anul 2020 când s-au obținut 6 medii maxime. Cu toate acestea rata de promovabilitate în 2021 este de 75% față de 66,7% anul trecut iar două licee Colegiul național B.P. Hasdeu și Liceul pentru Deficienți de Vedere au o rată de promovare de 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.