Deputatul Gabriel Avrămescu, președintele proaspăt ales al liberalilor buzoieni. a lansat, duminică, un nou atac la adresa primarului municipiului Buzău Constantin Toma, semn că se încălzește pentru a intra în cursa pentru Primăria municipiului reședință de județ la următorul scrutin electoral.

De această data, Avrămescu îi reproșează lui Toma că refuză să construiască locuințe prin Agenția Națională pentru Locuințe, preferând în schimb să sprijine, mai mult sau mai puțin interesat, un dezvoltator imobiliar din Belgia care ar vrea să construiască la Buzău.

„Primarul Buzăului alege să dea bani la rechinii imobiliari din Belgia, în loc să facă locuințe pentru tineri prin programele statului român.
Așa se fac strategiile de dezvoltare din biroul de primar, pentru “Buzăul cu covrigi în coadă”.
ATENȚIE! … din cauza “LIPSEI SOLICITĂRILOR DIN PARTEA PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BUZĂU” (vezi foto 1), ANL NU va construi locuințe pentru tineri la Buzău.
Pare incredibil. Știu! Dar e adevărat!
Avem dovadă scrisă negru pe alb conform unui răspuns primit de un tânăr buzoian care și-ar fi dorit să-și cumpere o casă prin Agenția Națională pentru Locuințe și care a adresat instituției o întrebare referitoare la viitoarele construcții de acest tip, în municipiul Buzău.
Răspunsul a venit ca o lovitură în moalele capului pentru tânărul care își dorește să-și întemeieze o familie și vrea să rămână să locuiască în Buzău.
De ce NU VREA PRIMARUL TOMA locuințe pentru tineri prin ANL? Pentru că primarul PSD are pe “trăgaci” o combinație cu un dezvoltator imobiliar din Belgia. (vezi foto 2)
De altfel, chiar domnia sa recunoaște cum într-o zi s-a trezit în biroul de la primăria Buzău cu un mare om de afaceri gata pregătit să facă locuințe la prețuri accesibile pentru buzoieni.
De parcă noi am fi atât de proști, încât am putea crede o asemenea bazaconie. Adică noi buzoienii ar trebui să-l credem pe primar când ne spune că un mare dezvoltator de la Anvers a venit la Buzău și vrea să facă o mare investiție de dragul avântului economic al urbei? Păi, dacă ar fi fost așa, astăzi, am fi asistat cel puțin la 1 live, 20 de poze pe facebook, 2 conferințe de presă și o nominalizare la premiul Pulitzer pentru cel mai bun primar al tuturor timpurilor grele.
În fine, până să se mai “zbată” de bucurie primarul PSD-ist printre premii internaționale despre care spune că le tot câștigă datorită perfomanței administrative și până când cine știe ce alte confetti ne mai aruncă în ochi, țin să-l anunț că, săptămâna trecută, Guvernul României a aprobat o ordonanță de urgență pentru echilibrarea prețului locuințelor construite prin ANL, astfel încât, în ciuda costurilor de construcție tot mai mari din ultimii ani, aceste locuințe să rămână la prețuri accesibile pentru tinerii de până în 35 de ani.
Așadar, îi transmit domnului primar de la PSD să ne mai lase cu poveștile nemuritoare și să se apuce de treabă pentru că locuințele pentru tineri despre care, însuși domnia sa spune că sunt necesare la Buzău (vezi foto 3), pot fi construite printr-un program de stat accesibil, coordonat prin ANL.
Așadar, dle Toma, lasați-ne cu fatasmagoriile despre referendum, unirea cu Țințeștiul și investitori belgieni și solicitați locuințe pentru tineri așa cum fac aproape toți primarii din țara asta, care nu au norocul să le bată-n poartă belgianul cu covrigi în coadă.

#ANL #investiții #StopPSD #tineri”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriel Avrămescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.