Deputatul  George Scutaru, candidat USL pentru al treilea mandat de parlamentar în Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 de pe Valea Buzăului, și-a lansat astăzi o nouă platformă online de dezbatere politică. Noul site www.scutaru.ro  are o nouă înfățișare și a fost completat cu un blog prin intermediul căruia deputatul George Scutaru îşi doreşte să poarte un dialog sincer şi aplicat cu toţi cei interesaţi de activitatea sa şi de viaţa politică în general.
Deputatul liberal şi-a lansat acest nou site pentru că, în opinia sa -:“Este foarte important să comunici în permanenţă cu cei pe care îi reprezinţi, să le spui ce planuri ai pentru ei, să te consulţi cu ei pe aceste proiecte, să le prezinţi ce faci în Parlament pentru ei. De acum încolo îi aştept pe toţi cei interesaţi, alături de mine, pe www.scutaru.ro. Aici îmi voi prezenta cu regularitate agenda politică. Pentru că suntem în campanie electorală, voi supune atenţiei şi dezbaterii publice teme specifice unei campanii şi fiecare acţiune şi întâlnire cu oamenii din Colegiu va fi cunoscută prin intermediul acestui site/blog.”
George Scutaru îşi propune ca acest nou site să reprezinte o cale suplimentară de comunicare  cu alegătorii săi de pe Valea Buzăului, care să o completeze cu succes pe cea directă, în care crede cu tărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.