Scutaru
Spitalul Sfântul Sava de la Buzău va fi finanțat, în continuare, de la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate. Anunțul a fost făcut de deputatul George Scutaru pe blogul personal după o discuție pe care a avut-o cu ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, de la care a primit asigurări că unitatea spitalicească particulară va beneficia și pe viitor de contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.
MemoriuInstitutiiMinisterulSanatatii
Deputatul George Scutaru a adus în fața ministrului un memoriu semnat de Consiliul Judeţean Buzău, de Primăria Municipiului Buzău, Instituţia Prefectului, Direcţia de Sănătate Publică Buzău şi Casa de Asigurări de Sănătate prin care se arată dorința de a se menține și pe viitor contractul Spitalului Sfântul Sava din Buzău cu Casa județeană de Asigurări de Sănătate.
„Din discuţia avută cu ministrul Sănătăţii rezultă astfel, fără dubii, că Spitalul Sf. Sava se încadrează în criteriile care vor sta la baza finanţării de la buget în anul 2013, în cadrul numărului de paturi finanţate în prezent”, se arată în postarea deputatului George Scutaru.
Spitalul Sfântul Sava de la Buzău a fost înființat în luna august 2008 iar din toamna anului 2012 beneficiază și de un punct de lucru în localitatea Pătârlagele în localul fostului spital închis pe vremea Guvernului Boc. În prezent, spitalul beneficiază de contract cu Casa de Asigurări până în luna martie 2013 când sunt finanțate de la bugetul statului un număr de 31 de paturi .

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.