Gloria Buzău şi-a reluat luni pregătirile pentru returul campionatului Ligii a III-a. La apelul antrenorului Marian Roşu au răspuns prezent 19 jucători printre care şi cei cinci aduşi în această iarnă de la Olimpia Rm.Sărat şi anume Vişan(fundaş), Burlacu, Renţea, Roman(mijlocaşi) şi Lungoci(atacant). La primul antrenament efectuat pe terenul sintetic nu a participat atacantul Bobe, acesta fiind accidentat. Din lot mai fac parte Sîrbu, Fenny, Chiriţă(portari), Cucu, Crăciun, Ştefănescu, Andriţoiu, Bârsănel, Olteanu(fundaşi), Alexandru, Jercălău, Zanfir, Perca, Păun(mijlocaş), Manea, Luiceanu(atacanţi). Până pe 6 februarie lotul Gloriei Buzău se va pregăti în localitate urmând ca după aceea să plece în cantonament la Poiana Pinului unde jucătorii îşi vor încărca bateriile timp de 12 zile.
,,Urmează o perioadă dificilă în care jucătorii vor parcurge câteva etape specifice cum ar fi acumulările fizice care presupun un mare efort din partea lor şi mai multe meciuri de verificare. Sper ca întregul lot să fie sănătos pentru a putea trece cu bine de această perioadă dealtfel una foarte importantă. Referitor la la nouătăţile din echipă vrem ca până plecăm în stagiul de pregătire centralizat să mai aducem în 2-3 jucători pe posturile fundaș stânga, mijlocaş lateral şi chiar atacant”, a declarat tehnicianul echipei din Crâng, Marian Roşu.
Acesta spune că deşi va fi extrem de greu, jucătorii au venit la reunirea lotului cu gândul şi speranţa că la finalul campionatului, Gloria Buzău va fi echipa care va promova.
Formaţia buzoiană are programat primul meci amical din această iarnă, sâmbătă când va juca pe terenul ,,Cornel Negoescu” cu C.S. Voluntari(ora11.00).
Adrian SOARE

1 COMENTARIU

  1. Va rugam sa scrieti si de blatul ordinar de la partida ramnicu sarat gloria buzau incheiat 1-1 in care baietii au jucat insa cartile au fost facute la nivelul conducerii drept urmare „DOMNUL ” antrenor MARIAN ROSU a introdus in teren un senior in locul unui junior si astfel gloria,ulterior , a castigat la masa verde.ca ma gandesc ca antrenorasul are ceva habar de liga a III-a nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.