Deputatul Cristinel Romanescu este de părere că fiecare zi în care Guvernul PSD și Viorica Dăncilă rămân la Palatul Victoria este una nocivă pentru români. Afirmația a fost făcută într-o conferință de presă în care liderul PNL Buzău a explicat ce își propune noul Guvern care îl va avea în frunte pe Ludovic Orban.

„A fost nominalizat viitorul premier și de la momentul desemnării domnul Ludovic Orban poartă discuții cu toate formațiunile politice care au susținut moțiunea pentru ca viitorul Guvern să poată trece prin Parlament după întrunirea numărului de voturi necesare.  O să avem un Guvern al PNL sau împreună cu alte formațiuni care își doresc să intre la guvernare. Cu ficare zi în care PSD și Dăncilă rămân la Palatul Victoria face foarte mult rău românilor și lucrul acesta ar trebui să se termine cât mai repede și partidele care au susținut moțiunea să susțină și noul guvern astfel încât guvernul PSD să plece și să intrăm într-o guvernare normală. De pre amult timp România nu este guvernată. Sunt ministere fără miniștri, nu sunt nici măcar interimari, trebuie să construim bugetul pentru anul viitor, rectificarea pentru acest an și multe alte probleme”, a declarat deputatul Cristinel Romanescu.

De asemenea liderul liberal buzoian a explicat că liberalii au înțeles în acești ani petrecuți în opoziție ce vor românii și promite o guvernare transparentă bazată pe așteptările acestora.

„PNL așa cum și-a propus va avea o guvernare transparenta și noi credem că am înțeles semnalul românilor și după ce am stat trei ani în opoziție cam știm ce vor. Sunt multe lucruri de făcut acolo și nu știm dacă vom reuși într-un mandat atât de scurt pentru că nu e timp suficient dar nu ne dăm la o parte de l a o astfel de muncă”, a spus Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.