Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, i-a atitudine în scandalul Companiei de Apă şi se poziţionează alături de primarul Constantin Toma, în războiul purtat de acesta cu directorul Ionel Tescaru.

Într-o postare pe facebook, Marcel Ciolacu  cere official o anchetă a Corpului de Control al premierului la Compania de Apă, spunând că buzoienii au dreptul la apă ieftină şi de bună calitate.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de liderul social democrat Marcel Ciolacu:

 

“Buzoienii au dreptul la apă ieftină și de bună calitate. Cât mai repede ! De aceea, am decis ca împreună cu parlamentarii PSD de Buzău să solicităm oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău.

Trebuie să vedem cu toții care sunt problemele reale și, mai ales, care sunt pașii legali care trebuie făcuți pentru rezolvarea neînțelegerilor dintre acționarul majoritar, respectiv Primăria Buzău, și actuala conducere a Companiei de Apă.

În paralel, am avut discuții extrem de constructive cu ministrul Dezvoltării și cu ministrul Afacerilor Europene pentru a găsi soluțiile potrivite astfel încât să nu fim nevoiți să returnăm banii europeni deja folosiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău și, în același timp, să putem atrage noi fonduri atât de necesare pentru modernizarea rețelei de apă a județului nostru.

Am încredere că vom reuși acest lucru. Dar e nevoie de mai multă responsabilitate și de mai puțină polemică!”, a transmis pe facebook Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.