Conducerea PSD Buzău va convoca, joi, Comitetul Executiv al Partidului pentru a transa problema apărută în interiorul partidului după ce primarul Constantin Toma i-a solicitat președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu demisia din toate funcțiile publice și din cele deținute în PSD Buzău.

Decizia convocării Comitetului Executiv al partidului a fost luată de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care a considerat nepotrivită ieșirea publică a primarului Constantin Toma și care dorește ca rufele murdare să fie spălate în familie.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a declarat săptămâna trecută după ce Constantin Toma i-a solicitat lui Petre Emanoil Neagu demisia din fruntea ADI Buzău 2008 dar și din funcția de președinte al Consiliului Județean și din cele deținute în partid  că „deciziile PSD Buzău se iau în interiorul partidului, în mod democratic. Iar o evaluare corectă a domnului Petre Neagu, preşedinte al Consiliului Judeţean, trebuie făcută în interiorul organizaţiei judeţene, de către cei care l-au votat.

De aceea, voi convoca Comitetul Executiv al PSD Buzău, la care voi invita toţi primarii din judeţ și vom avea o discuţie și cu primarii care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.