Fostul manager al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, economistul Dumitru Popescu, a declarat într-o conferință de presă că debarcarea sa de la conducerea unității spitalicești are doar motive politice și nicidecum rezultatele activității sale de până acum care, în opinia sa, nu pot fi contestate de nimeni.

Popescu a recunoscut însă că mandatul său la vârful unității spitalicești a expirat pe 9 februarie dar spune că a solicitat ministrului Sănătății, o prelungire a mandatului de manager pe care însă nu a obținut-o în ciuda rezultatelor financiare pe care Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca le are iar calificativele managerului au fost întotdeauna foarte bune.

„Nu exista o motivație logică și legală să nu mise prelungească cele 3 luni de zile. Oricum în martie sau  iunie când o fi eu o să mă înscriu la concurs mai ales că pentru 2007 am o strategie pentru acest spital. Nu ministrul este supărat pe mine. Am convingerea că actuala conducere a PSD Buzău nu a mai vrut această prelungire a mandatului meu”, a declarat fostul manager al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, Dumitru Popescu.

Popescu a mai declarat că și-a depus dosarul de pensionare deși mai are un an și jumătate până la limita de vârstă însă a declarat că intenționează să se înscrie la concursul pentru ocupare a postului de manager atunci când va expira mandatul actualului manager, Viorica Mihalașcu, și va trebui organizat concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.