Marcel CIolacu si Victor Ponta
Deputatul Marcel Ciolacu susține propunerile șefilor de partid, Liviu Dragnea și Victor Ponta de modernizare a clasei politice. Deputatul buzoian care și președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău consideră că propunerile făcute de premier și vicepremier trebuie adoptate cât mai rapid pentru ca România să aibă o clasă politică curată care să recâștige încrederea oamenilor.
„Susțin cu tărie toate propunerile făcute de domnii Liviu Dragnea și Victor Ponta, pentru Legile Administrației, pentru reducerea numărului parlamentarilor, pentru reducerea la două a numărului de mandate în fruntea Consiliului Județean, ca președintele de Consiliul Județean să nu mai fie ordonator principal de credite și nici șef de partid. Avem nevoie de toate aceste lucruri dacă vrem o modernizare reală a clasei politice”, a declarat deputatul Marcel Ciolacu.
Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au lansat ieri în spațiul public o serie de măsuri care ar trebui adoptate pentru modernizarea clasei politice din România. Printre acestea Liviu Dragnea a vorbit despre necesitatea ca șefii de Consilii Județene să aibă atribuții mai reduse, doar două mandate dar și să nu mai ocupe funcții politice odată ce sunt aleși în fruntea administrațiilor județene.
La rândul său, Victor Ponta a precizat ca limitarea mandatelor se va reuși doar prin revizuirea Constituției, aceasta fiind singura cale posibila. El a mai precizat că toate aceste schimbări nu pot fi duse la îndeplinire decât cu acordul tuturor politicienilor fie ei de la opoziție sau de la putere .

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.