Nini POPESCU-1
Prin evoluţiile sale de până acum, Nini Popescu(20 ani) este unul dintre jucătorii echipei din Crîng, care au confirmat încrederea acordată de antrenorul, Viorel Ion. Adus în vară, fostul mijlocaş al Petrolului Ploieşti, a reuşit să se inetegreze destul de repede la Gloria Buzău, dând dovadă de seriozitate, ambiţie şi profesionalism. Este hotărât să dea tot ce are mai bun şi speră ca într-o zi, cu multă muncă şi voinţă, să ajungă mai sus, conştientizând că doar în felul acesta poate realiza ceea ce şi-a propus. Modest şi tăcut, micuţul jucător preferă să vorbească prin prestaţiile din teren, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când ,,Vioară” l-a aruncat în luptă. ,,Piticul” a crescut în valoare de la un meci la altul, aşa că poate fi considerat un mare câştig pentru gruparea buzoiană. Acest lucru s-a văzut şi în ultima partidă din acest an cu Farul Constanţa(3-0), când zvârluga Popescu a deschis scorul cu un gol spectaculos şi a fost coautor la celelalte două, având astfel o contribuţie importantă la obţinerea victoriei. De altfel, şi pe bună dreptate, mijlocaşul dreapta al Gloriei a fost declarat eroul meciului, reuşind cel mai bun joc al său din această ediţie de campionat iar asta în condiţiile în care a trebuit să înfrunte şi noroiul din teren.
,,Eu doar am încercat să îmi fac datoria şi anume să dau cât mai multe pase de gol pentru a-mi ajuta echipa deoarece asta îmi doresc la fiecare meci. Când intru pe teren, mă gândesc că trebuie să câştigăm iar eu să contribui cu tot ce pot. Important este că am reuşit sa terminăm pe locul 4 şi sincer, în ciuda problemelor financiare, mă aşteptam la acest parcurs iar cu puţin noroc poate eram şi mai sus în clasament. Am ştiut de la început că avem un lot bun, suntem serioşi şi nu în ultimul rând, un grup unit, ceea ce contează foarte mult la o echipă”, a declarat jucătorul echipei din Crîng.

Popescu: ,,Pentru mine Nea Vio este un al doilea tată”
Mijlocaşul Nini Popescu a ţinut să precizeze că antrenorul Viorel Ion l-a ajutat foarte mult să se integreze cât mai repede la Gloria, dându-i sfaturi utile dar şi o mare încredere.
,,Contează enorm să lucrezi sub comanda lui nea Vio iar pentru mine este ca un al doilea tată. Este şi un bun pedagog, îmi spune de fiecare dată ce trebuie să fac, şi încerc pe cât posibil, să pun în practică tot ce îmi transmite dânsul. Pe această cale, vreau să-i mulţumesc încă odată pentru încrederea pe care mi-o acordă şi voi face totul să îmi ajut echipa în continuare. Mă simt foarte bine la Gloria unde am întâlnit o adevărată familie, băieţii sunt de treabă, m-au primit cu multă căldură în grupul lor iar atmosfera este una extraordinară”, a adăugat Popescu.
Nini POPESCU-2
Încrezător că echipa va juca în play-off
Jucătorul grupării din Crîng consideră că Gloria Buzău are mari şanse să acceadă în play-off iar pentru asta este nevoie şi de susţinerea suporterilor.
,,După părerea mea, în proporţie de 80 la sută, vom juca în play-off însă trebuie să fim modeşti, să muncim la fel ca până acum pentru a aduna cât mai multe puncte. Să rămânem cu picioarele pe pământ, şi mai mult ca sigur, atunci vom prinde play-off-ul. Pentru asta avem nevoie în continuare şi de sprijinul suporterilor cărora le promitem că Gloria Buzău nu-i va dezamăgi”, susţine Nini Popescu.
Nini POPESCU-3
Regretă că nu a jucat niciun meci oficial pe Arena ,,Ilie Oană”
Nini Popescu a început să desluşească tainele fotbalului la Petrolul Ploieşti, pe când avea 7 ani. Cum calităţile şi evoluţiile sale îl recomandau, mijlocaşul a fost cooptat în lotul ,,lupilor galbeni,, ,asta întâmplându-se în vara anului 2013. Deşi a fost în cantonament cu echipa mare, şi a jucat în câteva meciuri amicale, Cosmin Contra nu l-a oprit, ,,Piticul” fiind împrumutat Unirii Slobozia ,iar apoi, redirecţionat către C.S.M. Câmpina. Deoarece, în vară, conducerea clubului ,,mamă” i-a promis că va pleca în stagiul de pregătire cu Petrolul, iar asta nu s-a întâmplat, Popescu a solicitat să devină jucător liber de contract, şi astfel a semnat cu Gloria Buzău pentru trei sezoane, însă cu drept de renegociere după doi ani. Singurul regret al tânărului jucător este acela că nu a evoluat într-un meci oficial pe Arena ,,Ilie Oană”, în prezenţa unui public minunat.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.