Liderul democrat liberal, deputatul Cezar Preda, lansează, la început de an, ideea unor permutări pe eșichierul politic local, numai pentru ca unii să-și păstreze funcțiile și să-și satisfacă orgoliile personale. Cezar Preda susține că astfel de mișcări vor fi realizate nu doar de către cei care aspiră la funcția de președinte al Consiliului Județean, ci și de cei care vor să ajungă în fruntea primăriilor ori în Parlamentul României.
” În general, politicienii s-au distanțat de cetăteni, în mare parte pentru interesele personale și de grup iar pentru această atitudine este nevoie de continuitate în poziții politice. De asta se vor lupta foarte tare cei ce dețin funcții publice pentru a nu ceda aceste funcții. Dacă această dorință se va menține, atunci acești politicieni vor căuta orice soluție pentru a rămâne acolo. Eu cred că în 2012 acești oameni vor face adevărate volte de la un partid la altul, doar pentru a-și consolida ceea ce au și ceea ce vor să aibă și mă refer atât la pozițiile de șef al Consiliului Județean, la primăriile orașelor și comunelor dar și la pozițiile parlamentarilor”, a spus astăzi Cezar Preda.

Liderul democrat liberal a adăugat, în aceeași ordine de idei, că în principal schimbările se vor produce în PSD, în situația în care copreședinții USL își vor menține decizia de a-l susține pe liberalul Cristi Bîgiu la Consiliul Județean: ”Nu știu ce se va întâmpla la nivelul USL pentru că la nivelul președinției Consiliului Județean se vor căuta orice soluții pentru a schimba nominalizarea iar dacă se va rămâne la decizia luată la nivelul conducerii PSD se vor produce plecări și mutări doar pentru a-și menține pozițiile.”

Cristina DINULESCU

2 COMENTARII

 1. Cezarica, sa stii ca si tu te-ai distantat de cetateni, pentru interese personale si de grup !
  In timpul campaniilor electorale, cine nu te cunoaste zice ca esti cel mai bun om, politician de pe pamant, amabil, politicos, plin de promisiuni si disponibilitate pentru dialog.
  Cand ai ajuns in scaunul ravnit, nu mai cunosti pe nimeni(pardon, pe cei din grupul de interese, da), nu-i mai cunosti, esti ocupat, nu ai venit de la Bucuresti, esti plecat in delegatii externe, esti la comisia SRI din parlament, etr.
  Asa cum procedeaza slabanoaga, ta sefa de cabinet cu cei care vor sa ajunga ajunga la tine..
  Sa nu mai contezi pe votul meu sau al familiei mele.
  Ce placut ar fi sa te vad iesit de pe esicherul politic, sa-ti vezi de sanatate !
  Hai pa, Cezarica !

 2. Eu ştiu doar câţiva -trei, de fapt- parlamentari care vin cu reguralitate în contact cu cetăţenii. Consilieri, preşedinţi, primari doar cu grupurile de interese şi influienţă. Unde au fost ăştia de patru ani! La fel şi boc, cine l-a văzut inopinat la Gura Baza? Cum făcea Cuza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.