Candidatul Uniunii Social Liberale la Consiliul Județean Buzău, senatorul PNL, Cristi Bîgiu, se așteaptă la un an politic plin, cu mișcări care mai de care mai surprinzătoare. Liberalul crede că USL va rezista până în ultimul moment, chiar dacă la Buzău e clară tensiunea între aliaţi. Pe de altă parte, Bîgiu nu exclude migrările de la un partid la altul a celor care nu se bucură de sprijinul liderilor USL pentru câştigarea funcţiilor la care râvnesc. Aceste plecări de la un partid la altul numai pentru atingerea scopului personal, vor trebui taxate, a adăugat astăzi senatorul Cristi Bîgiu.
” În primul rând, anul 2012 este un an foarte important. Pentru prima dată se discută despre aceste alegeri simultane și este păcat că daca tot se fac așa, nu se fac la timp. Faptul că alegerile sunt comasate va schimba de această data modul de organizare iar implicarea va fi mult mai mare. Fiind toate alegerile la un loc, numărul celor implicați va fi mult mai mare. Sunt convins că la Buzău USL va câștiga alegerile cu peste 70%. Poate vor fi migrări, unii chiar au sugerat acest lucru dar aceștia își caută variante de rezervă tocmai pentru că au ajuns la concluzia că nu pot candida pe aceste funcții. Eu sper că nu mai facem alianțe doar în interes propriu și ar trebui să ne gândim și la rolul pe care îl avem și de ce ne-au votat oamenii”, a declarat senatorul PNL, Cristi Bîgiu.
Liberalul Cristi Bîgiu a fost desemnat în septembrie anul trecut drept candidatul USL la Consiliul Județean Buzău, acesta bucurându-se atât de sprijinul formațiunii din care face parte cât și de cel al social democraților de la București.
Nominalizarea lui Bîgiu și nu a lui Victor Mocanu a stârnit însă, în plan local, o adevărată furtună, o ruptură în USL, pentru că unii dintre social democrați, apropiați ai lui Mocanu, nu vor să accepte că acesta nu va mai fi susținut pentru câștigarea unui nou mandat în fruntea instituției care gestionează banii județului.

Cristina DINULESCU

2 COMENTARII

  1. La unpr şi dan diaconescu s-au terminat migraţiile. Ele se fac pe sub masă, adică migratorii vorbesc cu cei în drept dar nu fac nici o hârtie ca să nu-şi piardă poziţia din prezent(consilieri, primari, etc) Primarul meu a trecut verbal la unpr. Când va candida va apare pe listele acestora şi nu pe ale usleului, creind confuzie şi derută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.