Scandal în Liga lu’ Coşconea! Aşteptat cu nerăbdare,derbyul etapei trecute din campionatul eşalonului patru buzoian care le-a adus la Rm. Sărat, faţă în faţă pe Olimpia şi Avântul Spartac Zărneşti, ocupantele locurilor 3 şi respectiv 2, ambele aflate la egalitate de puncte(12), a durat doar 13minute! Arbitrul Cristi Fliter a fost nevoit să fluiere finalul partidei deoarece echipa oaspete a părăsit terenul de joc îndreptându-se direct spre microbuz fără să mai revină în cele trei minute, arătate de central, conform regulamentului. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce râmnicenii au deschis scorul prin Bodoc, în urma unui şut de la marginea careului, echipa adversă acuzând faptul că autorul golului jucase mingea cu mâna. În momentul în care ,,fluieraşul” a arătat centrul terenului, veteranul şi totodată antrenorul formaţiei din Zărneşti, Gheorghiţă Rădulescu(54 ani) le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren iar aceştia s-au conformat, spre surprinderea tuturor celor prezenţi la meci. Asta în timp ce gazdele îşi manifestau bucuria pentru reuşita colegului lor. După ce au terminat cu îmbrăţişările şi se pregăteau să îşi reia locurile, cei de la Olimpia au constatat însă, că nu mai au cu cine juca deoarece adversara dispăruse de pe gazon.

Rădulescu: ,,Motivul retragerii de pe teren? Băieţii au făcut vărsat de vânt iar unii au băt apă contaminată din Râmnic şi a dat diareea peste ei”
Referitor la retragerea echipei de pe teren, Gheorghiţă Rădulescu a făcut haz de necaz spunând ironic că nu el a luat această decizie ci primarul comunei Zărneşti pentru a nu avea emoţii Olimpia, la câştigarea campionatului.
,,Băieţii au făcut vărsat de vânt iar unii dintre ei au băut apă din Râmnic, care era contaminată şi a dat diareea peste ei aşa că nu puteam să-i mai lăsăm să joace. Lăsând gluma la o parte, de ce era să protestăm? Oricum o făceam degeaba. Noi nu suntem în nicio luptă şi vrem doar să jucăm de plăcere iar după aceea stăm la un grătar şi o bere. Dacă au considerat însă că trebuie să ne fure, asta este. Când cineva ne strică plăcerea, găsim altă soluţie iar ceea ce s-a întâmplat astăzi(sâmbătă-n.r.) mi-a demonstrat că mulţi, în frunte cu Dorobanţu(noul preşedintele al Comisiei Judeţene de Arbitri-n.r.) vor să strice campionatul. Oricum fotbalul în judeţul Buzău este varză la toate nivelurile iar dacă vrea cineva argumente îl aştept la mine să discutăm”, a punctat Gheorghiţă Rădulescu.
Acesta a acuzat şi faptul că brigada de arbitri a fost schimbată cu o zi înaintea jocului.
Cele întâmplate la partida Olimpia Rm. Sărat-Avântul Spartac Zărneşti urmează să fie analizate în şedinţa de marţi a Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Conform regulamentului, echipa care se retrage de pe teren va pierde meciul la masa verde(0-3) urmând să suporte şi o sancţiune pecuniară.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.