Peste 2300 de buzoieni din Săhăteni, Ulmeni, Movila Banului, Pietroasele, Stâlpu, Buzău și Țintești care dețin proprietăți aflate în calea mult așteptatei autostrăzi care va lega Ploieștiul de Buzău vor primi despăgubiri din partea statului după cum anunță într-o postare liderul PNL Buzău Gabriel Avrămescu.

Într-o postare pe Facebook, Avrămescu spune că că Guvernul a aprobat despăgubiri pentru o importantă suprafață care depășesc 43 de milioane de lei.

„Autostrada A7, tronsonul Ploiești-Buzău, în linie dreaptă!
Este oficial!
Guvenul a aprobat!
Peste 2.300 de imobile din județul Buzău vor face obiectul procesului de expropriere pentru realizarea tronsonului Ploiești – Buzău, aferent Autostrăzii Moldovei (#A7).
Valoarea estimată a despăgubirilor depășește 43 de milioane de lei.
Pentru realizarea proiectului va fi expropriată, în total, o suprafață totală de 5.286.269 mp, aflată pe raza localităților Săhăteni, Ulmeni, Movila Banului, Pietroasele, Stâlpu, Buzău, Țintești.
În timpul procesului de expropriere, va fi derulata procedura de selecție a firmei care va începe lucrările pentru construcția celor trei loturi ale tronsonului Ploiești-Buzău care se vor desfășura pe 63 de kilometri în zonele: Dumbrava-Mizil, Mizil-Pietroasele și Pietroasele -Buzău”,  a scris pe Facebook Gabriel Avrămescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.